Tandplejerbarselsvikar. Aarhus N.

Tandplejer

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 4. februar 2019

Vores mangeårlige tandplejer skal på barsel midt april. Derfor leder vi efter en dygtig og udadvent tandplejer, som har lyst at være en del af vores team.

Stillingen er fuldt indarbejdet, og arbejdsopgaverne er primært eftersyn, tandrensninger, røntgen, pa. behandlinger, instruktion, blegning, fjernelse af suturer mm.

Hos os er det tandlægerne, som laver fyldninger mm, så dette forventer vi ikke, du kan. Vi forventer til gengæld, at du har holdånd og har lyst til at arbejde på en klinik med 2 tandlæger, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter, hvor vi har en hyggelig omgangstone og byens bedste patienter. Det er vigtigt for os, at du brænder for jobbet som tandplejer og er mødestabil. Vi benytter Al-dente som journalsystem.

Stillingen er 24,5 timer pr. uger fordelt på 2 hele dage og 2 halve dage. Du vil have dage, hvor du møder kl. 8.00, dage hvor du møder kl. 12.30 og aldrig arbejde til længere end til kl. 16. Altid fri om tirsdagen.

Hvis du synes, det kunne være noget for dig, må du meget gerne sende os en ansøgning med CV og eventuelle anbefalinger til metteweinrich@hotmail.com eller komme forbi klinikken og aflevere din ansøgning. Klinikken ligger Tordenskjoldsgade 19, 2. sal, 8200 Aarhus N.

Du kan læse lidt mere om os på tandlaegeteamet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh Marianne Lund og Mette Weinrich

Tandlægeteamet.