Klinikassistent søges til stor lys klinik på Østerbro

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 7. januar 2019

Er du vores nye klinikassistent hos tandlægen.dk Østerbro?

Vi har travlt og søger derfor en ansvarlig og erfaren klinikassistent.

Vores team består af fire tandlæger, tre klinikassistenter, en elev, en receptionist - og dig. På klinikken udfører vi alle former for behandlinger samt kirurgiske indgreb samt orto. Du vil deltage i alle opgaver på klinikken og få egne ansvarsområder.

Det er vigtigt for os, at du besidder et stort overblik, kan holde mange bolde i luften samt udviser engagement og interesse for klinikken. Du bidrager både til det faglige og sociale samarbejde.

Stillingen er på 37 timer med jobstart 1. februar 2019, eller snarest derefter. Vi behandler ansøgninger løbende.

Faglighed og fællesskab
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i fælles fagdage og i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige fællesskaber – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Ditte Hjortkjær Hansen på dh.oesterbro@tandlaegen.dk eller 39 29 93 00

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet, vi behandler ansøgningerne løbende.


tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i stærk vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 60 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk