Omgængelig og dygtig tandlæge søges til deltidsstilling i travl praksis, Tandklinikken Ågade, Hadsten.

Tandlæge

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 4. januar 2019

Vi er en ”ung” selvstændig tandklinik, etableret i 2014 i nye lokaler. Vi oplever fortsat stor patienttilgang, og vi har svært ved at følge med.

Derfor opretter vi en deltidsstilling til en dygtig og engageret tandlæge 1. marts 2019 eller derefter. Stillingen vil være på 15-21 timer om ugen, timerne kan efter aftale fordeles på man-, tirs-, tors- eller fredage.

Vi søger en kollega, der vil indgå i vores team af 3 andre tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter. Vi vægter godt humør og høj faglighed højt. Du skal være positiv og fleksibel, være god til at omgås patienterne, som vi mener, fortjener opmærksomhed og omsorg i deres henvendelser til os. Vi lægger vægt på, at du tilgår patienter og kollegaer med et smil på læben og kan lide at arbejde med mennesker. Du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejde og faglig sparring med dine kollegaer vægtes højt.

Tandklinikken Ågade er en selvstændig tandklinik. Vi er stiftet under mottoet ”Tillid, tryghed og sunde tænder” i 2014. Vi har løbende udvidet personalegruppen pga. stor patienttilgang og beskæftiger i dag 11 daglige medarbejdere. Vi tilstræber en høj faglig, etisk korrekt tilgang til behandlingen af vores patienter. Vi varetager de fleste af tandlægefagets opgaver, implantatbehandlinger i samarbejde med ekstern kirurg. Vores klinik er indrettet i moderne og skønne lokaler i Hadsten centrum, tæt på bus- og togstation. Vi arbejder med Dental Suite journalsystem. Du kan se mere om vores team på: www.tandklinikkenaagade.dk .

Lyder ovenstående som noget for dig, hører vi gerne fra dig. Der er ansøgningsfrist til stillingen den 25.januar 2019, ansættelsessamtaler holdes løbende.

Ansøgningen sendes til hojo@youmail.dk og stiles til Hanne Lillelund.