Tandplejer søges til vores klinik på skønne Bornholm

Tandplejer

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 8. november 2018

Skal dit næste skridt som tandplejer kombineres med noget af Danmarks smukkeste natur?

Vores veletablerede og moderne klinik i Rønne ligger tæt på skov og strand - og højt til himlen. Vi er i dag tre tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter, der alle har et godt sammenhold i hverdagen. Vi lægger vægt på høj faglighed, sparring og inddragelse af patienten i behandlingsplanen. Klinikken har mange loyale patienter, som er kommet her igennem mange år - og stemningen er meget lokal og hyggelig.

Faglighed og fællesskab

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i fælles fagdage og engagerer os i faglige netværk på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi det faglige netværk, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om dig og jobbet

Du er erfaren, engageret og motiveret for dit fag. Du sparrer og deler viden, ligesom du er åben for input fra andre. Du bidrager både fagligt og personligt til et professionelt og sundt arbejdsklima.

Stillingen er bred og alsidig og det er i høj grad dine interesser og kompetencer der kan være med til at forme jobbet, som det giver bedst mening for dig. Du har en naturlig forståelse for individualiteten hos dine patienter og forstår betydningen af en god dialog og kontakt med alle.

Du overtager en god patientgruppe – og stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men er du et sted i livet, hvor du har behov for færre timer, så lad os tale om det.

Bornholm

Er du ikke allerede bosiddende på Bornholm - så har du masser at glæde dig til. Bornholm er fantastisk og byder på uanede af oplevelser i naturen året rundt, ligesom vi har stort udbud af keramikere, skønne restauranter samt produktion og salg af mange lokale specialiteter. Vi har billige boliger, gode vilkår for børnefamilier og i det hele taget er vi et attraktivt bud på et godt, roligt og trygt hjem.

Vi hjælper naturligvis med eventuel tilflytning, for både du og din eventuelle partner og børn. Rønne kommune bistår alle tilflyttere med at finde sig til rette. Se mere på; næstestopbornholm.dk

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Jesper Munck på JKM.Roenne@tandlaegen.dk.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i stærk vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 60 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk