Vil du ha' masser af patienter?

Tandlæge

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 8. november 2018

Vil du ha' masser af patienter?

Dentist.dk søger dygtige tandlæger, bl.a. til vores skønne klinik i Bøvlingbjerg snarest.

Bøvlingbjerg er en fin mindre klinik med et godt team af gode kollegaer, hvor høj faglighed, kvalitet og service er de bærende elementer.

Dentist.dk har en række klinikker fordelt i hele Danmark. Tilsammen er vi mange, og vi gør meget ud af at hjælpe og inspirere hinanden. Udover vores høje faglighed, er vores bærende elementer imødekommenhed, tryghed og kompetence – hvilket vi selvfølgelig forventer at du kan leve op til.

Det er derfor et krav at du er engageret, fleksibel og kvalitetsbevidst. Du ønsker at yde den bedste mulige behandling for dine patienter og er ikke sky for at blive bedre.

Vi tilbyder en deltidsstilling med mulighed for løbende kompetenceudvikling, sparring og godt arbejdsmiljø. Du vil sikre dig en solid hjælp i hverdagen, og vi giver dig mulighed og plads til at fokusere på din faglighed. Du kommer til at arbejde med alle områder du ønsker indenfor dit fagområde, og du vil komme til at indgå i et inspirerende miljø med velrenommerede kollegaer med stor ekspertise. Kort sagt - som tandlæge hos os lover vi dig en spændende hverdag med fuld bog!

Kom og vær med i en spændende udvikling hvor vi vil gøre, hvad vi kan for, at du kan få den optimale mulighed for en spændende hverdag - både som tandlæge og som menneske.

Har overstående vakt din interesse – er du velkommen til at sende en ansøgning, CV og evt. referencer til job@dentist.dk, eller ring til Majbritt på 20 77 32 66 og hør nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig!