Tandlæge søges til vores spritnye klinik i Roskilde

Tandlæge

Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 8. november 2018

Vil du være en del af en nybygget og fuldt digitaliseret klinik i hjertet af Roskilde, så er du tandlægen, vi søger.

De to tandlægen.dk klinikker er gået sammen i kliniksamarbejde og er nu et team på 20 medarbejdere med 5 tandlæger, 2 tandplejere og 13 klinikassistenter. Vi har en uhøjtidelig og fri omgangstone, et godt humør og godt samarbejde - også i pressede situationer.

Fagligt beskæftiger vi os med stort set alt indenfor odontologien. Ud over den almene tandpleje gør vi en del i implantater, almen odontologisk kirugi, mikroskop endodonti, pa behandlinger og kirugi. Desuden udfører vi behandlinger i fuld narkose, kosmetisk ortodontio, større rekonstruktioner og bidhævningsbehandlinger. Vi har stort fokus på sparring og fagligheden for den bedste behandling.

Patienten er altid i centrum, og inkluderet i både forebyggelses og behandlingsplan.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. Vi deltager alle i fælles fagdage og i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om jobbet

I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede – kun dine kompetencer og interesser sætter grænserne. Er du et sted i livet hvor din arbejdstid skal tilpasse dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi er klar til at strække os langt for at få den bedste kandidat.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Lars Jessen på telefonnr. 46353313. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i stærk vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 60 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk