Vi søger en dygtig klinikassistent!

Klinikassistent

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 9. oktober 2018

Vi søger en dygtig klinikassistent til vores moderne klinik i Hedensted. Vores team består af 2 tandlæger, en tandplejer og 3 klinikassistenter. Stillingen er en deltidsstilling (32 timer) med fri hver fredag. Tiltrædelse 15. november eller efter aftale.

Vi tilbyder en spændende stilling på en arbejdsplads hvor der er stort fokus på arbejde af høj kvalitet, professionelt arbejdsmiljø – og et godt kollegialt netværk. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og sætter stort pris på højt humør og god humor. Du vil blive en del af en hverdag med afvekslende opgaver, både på klinikkerne og i sterilisationen, og hos os er der mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Dentist.dk har i alt 18 klinikker fordelt i hele Danmark der har fokus imødekommenhed, kompetence og tryghed. Du vil blive en del af et team, som har et godt fællesskab både socialt og fagligt. Med stor erfaring indenfor drift, kan vi sikre alle vores medarbejdere en solid hjælp i hverdagen.

Vi lægger vægt på at du

· Har en faglig interesse i at arbejde med alle slags mennesker

· Er udannet klinikassistent og faglig stolt

· Er ansvarsbevidst, mødestabil og indstillet på at være fleksibel

· Har fokus på god kundeservice – og kan holde flere bolde i luften med et smil på læben

Har du kendskab til DentalSuite, er det en stor fordel, men har du let ved at lære nyt er det også en stor fordel.

Har overstående vakt din interesse, er du velkommen til at sende en ansøgning, CV samt evt. referencer til nm@dentist.dk. Du kan også høre mere hos Nidal på tlf. 27 20 09 71.

Vi glæder os til at høre fra dig!