Reservetandlæge i Forsvaret, to dage om ugen i Birkerød

Tandlæge

Deltid | Region Hovedstaden | Offentlig - Forsvaret | Oprettet d. 8. oktober 2018

Har du lyst til at arbejde i et sundhedsfagligt team på et infirmeri i Forsvaret, så er du måske vores kommende kollega på tandklinikken, Infirmeri Nordsjælland.

Om Forsvarets Sundhedstjeneste

Forsvarets Sundhedstjeneste er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. Forsvarets Sundhedstjeneste udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhed, sanitet og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi hygiejneinspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sundhedstjeneste ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vore udsendte i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsning af disse opgaver sikrer Forsvarets Sundhedstjeneste soldatens helbred.

Om os

Infirmeriet på Garderkasernen, Høvelte er en kombineret læge- og tandklinik. Her bliver du en del af et samlet sundhedsfagligt miljø bestående af læger, sygeplejersker m.fl. Vi har en nyrenoveret tandklinik med nye units, elektronisk patientjournal og digital røntgen. Tandklinikken ledes af en afdelingstandlæge, og du får assistance ved stolen af en klinikassistent. Klinikken har også en fuldtids tandplejer. Vi lægger vægt på service og høj faglig kvalitet og har siden 2012 været kvalitetsstyret og certificeret efter ISO 9001.

Vi prioriterer et uformelt og trygt arbejdsklima til gavn for både medarbejdere og patienter.

Om stillingen

Din primære arbejdsopgave består i tandlægefaglig vurdering af, om Forsvarets ansatte kan godkendes til international tjeneste, flyvning, dykning m.v. Herudover tilbyder vi behandlinger af Forsvarets ansatte i det omfang, der er kapacitet til det, dog tilbydes ikke fast og aftagelig protetik. Forsvarets tandklinikker arbejder løbende med kvalitetsudvikling.

Om dig

Du er uddannet tandlæge. Du har IT-kendskab på brugerniveau og kendskab til elektronisk patientjournal. Du sætter faglighed højt, er ansvarsbevidst, systematisk, serviceminded, fleksibel og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15 timer om ugen fordelt på to dage. Ansættelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes

Centralorganisation med tilhørende protokollat indgået mellem Forsvarsministeriet og Tandlægeforeningen.

Basislønnen er afhængig af anciennitet. Desuden er der til stillingen et pensionsgivende militærtillæg samt et pensionsgivende tandlægetillæg. Det arbejdsgiverfinansierede pensionsbidrag udgør 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes. For tandlæger med tilladelse til selvstændigt virke indebærer stillingen en forpligtelse til om nødvendigt at lade sig udsende i internationale operationer. Derfor er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurdering erklæres egnet til udsendelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingstandlæge Birgit Aarhus på telefon 7281 8192 eller mobiltelefon 2544 7318.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket.

Ansøgningsfristen er den 12. november 2018, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 15. november 2018.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kontaktdata

Se også