Vil du være en del af et dygtigt og engageret team?

Tandplejer

Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 10. september 2018

Er du vores nye tandplejer?

Vi er et erfarent klinikteam, der består af 4 behandlere og 5 klinikassistenter. I klinikken har vi den nyeste teknologi inden for tandbehandling samt det nyeste udstyr. Dette i samspil med vores omfattende viden inden for feltet sikrer, at vi altid giver patienten den optimale behandling. Vi sørger for at benytte de nyeste og bedste materialer, og tager samtidig hensyn til miljøet.


Vi har fokus på behandlinger af høj kvalitet og god kollegial dialog. Vi lægger vægt på at opgaverne skal løses, så vi kan stå inde for resultatet. Vi har mange altid venlige og loyale patienter, der sætter pris på den gode stemning på klinikken. Vi går op i at videreuddanne og efteruddanne os selv og personalet. Teamet deltager løbende i både nationale og internationale kurser for at holde sig opdateret på viden.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i fælles fagdage og i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om dig og jobbet:
Du er erfaren, grundig og engageret, og med lyst til at sparre på tværs af faggrupperne. Du er serviceminded og god til at kommunikere med klinikkens mange loyale patienter. Du overtager en eksisterende patientgruppe og flere kan komme til. Arbejdstiden er på 32 timer om ugen - og du må meget gerne kunne tiltræde hurtigt.

Dine opgaver er bla;
Undersøgelser
Tandrensninger
PA behandlinger
Nødbehandlinger
Desuden er det er fordel hvis du har erfaring med blegning

Vores tandplejer gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer, så du bliver klinikkens nye tandplejer.

Kontakt:

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Ulla Haugaard på telefonnr. 20 14 49 42 eller på uh.odense-vestergade@tandlaegen.dk. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i stærk vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 60 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk

Kontaktdata

Se også