Dygtig kollega søges til spændende stilling

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 12. juni 2018

Dygtig kollega søges til spændende stilling

Vi har stor tilgang af patienter og derfor søger vi en ny kollega. Vi har et en dejlig klinik med søde kollegaer og et godt arbejdsklima. Vi lægger vægt på trivsel i hverdagen både for patienter og kollegaer.

Vi er et stort team bestående af både tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister. Vi gør meget ud af sparre med hinanden alle faggrupper imellem, og du vil derfor opleve en arbejdsplads hvor du frit kan drøfte en problemstilling, og få gode råd og støtte fra dine kollegaer. Vi kan tilbyde dig et arbejde, hvor du sjældent keder dig, og har varierende og spændende arbejdsopgaver.

Vi arbejder med al slags tandbehandling, dvs alt lige fra plastfyldninger over implantatbehandlinger til rekonstruktioner af nedslidte eller ødelagte tandsæt. Vi er desuden den første Kois klinik i Skandinavien. Klinikken er fuldt digital. Vi arbejder med aldente og Kodak digital røntgen, og da vi laver mange kroner og implantater vil disse blive en naturlig del af dit univers.

Arbejdet består bl.a. i parodontitsbehandlinger, undersøgelser, tandrens, behandlingssamtaler, planlægning af større behandlinger, blegninger, MEN først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service. Vores motto er vi anstrenger os 101% dvs. Vi gør altid alt hvad vi kan OG så lige lidt til! Ved at have hjertet på rette sted forsøger vi at skabe nogle friske men samtidigt trygge og varme rammer for vores patienter.

Vi kan tilbyde afvekslende arbejdsopgaver og en spændende, fleksibel og kreativ arbejdsplads med søde, hjælpsomme og dygtige kollegaer, som brænder for det de laver. Der er et godt arbejdsklima hvor vi hjælper hinanden, hvor vi kan grine og have det sjovt. Vi holder personalemøde hver uge, vi laver aktiviteter sammen som styrker dagligdagen på klinikken og vi sætter en ære i at alle trives både patienter og kollegaer. Vi taler åbent sammen på kryds og tværs af faggrupper og sparrer fagligt med hinanden i dagligdagen. Vi er gode til at dele vores viden og kundskaber indbyrdes til gavn for patienterne og hinanden.

Du er glad, positiv, smilende og god til at tage imod patienterne når de kommer ind af døren. Du er åben og har lyst til at udvikle dig fagligt og være med til at tilbyde vores patienter den bedste ”up to date” behandling af højeste kvalitet og være en god kollega.

Stillingen er på 37 timer om ugen, men deltidsstilling på 30 kan også komme på tale

Klinikkens adresse er Jernbanevej 18, 4100 Ringsted

Vi tilbyder god løn over gennemsnittet, en sign on bonus og bor du mere en 30 minutter væk tilbyder vi også tilskud til kørsel.

Stillingen ønskes besat fra 1. september 2018, eller efter aftale .

Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 28 juni 2018 om aftenen.

Du kan læse mere om os på www.grevetand.dk

Ansøgning med CV, uddannelsesbevis og udtalelser sendes til: tandplejerstk2@gmail.com