Odontologisk konsulent til Tandlægeforeningens efteruddannelse

Tandlæge

Deltid | Region Hovedstaden | Andet | Oprettet d. 11. juni 2018

Vi søger 2 tandlæger til deltidsstillinger á 3 sammenhængende dage pr. uge, som odontologisk konsulent i Tandlægeforeningens Viden- og Udviklingsafdeling. Du bliver en del af Tandlægeforeningens samlede medlemsrådgivning, som har over 55.000 medlemshenvendelser om året.

Opgaverne omfatter
Du vil være med til at rådgive på tværs i foreningen, når vores medlemmer og dine kolleger har spørgsmål af odontologisk karakter.

Du vil:
• Være ansvarlig for områder som fx arbejdsmiljø, kvalitetsstyring, hygiejne og strålehygiejne.
• Inden for disse områder holde dig opdateret og være med til at påvirke reglerne, samt kunne formidle nye tiltag til foreningens medlemmer.
• Deltage i diverse arbejdsgrupper internt og eksternt.
• Bistå med foreningens rådgivning i sager med myndighederne, fx Styrelsen For Patientsikkerhed.
• Være en del af kursusudviklingen, samt indgå i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere.
• Holde kurser og præsentere komplicerede emner på en let tilgængelig måde – enten selvstændigt eller som en del af et team.

Din arbejdsdag vil hovedsageligt foregå på kontoret, men det vil være en fast del af dit arbejde at deltage i eksterne møder og yde rådgivning – vi er der, hvor medlemmerne er! Der vil være en hel del administrativt arbejde, og ikke mindst sagsbehandling, som fx telefonhenvendelser, mails og høringssvar.

Uddannelse og relevant erhvervserfaring

Du er tandlæge med solid erfaring fra privat og/eller offentlig ansættelse. Du skal have sagsbehandlingserfaring fra dine ansættelser, og meget gerne en administrativ efteruddannelse. Dog er dine menneskelige kvaliteter og gode samarbejdsevne meget vigtige for os. Vi rådgiver ofte medlemmer i svære situationer, og det kræver en udstrakt grad af empati og forståelse. Du skal have erfaring med at holde kurser og præsentere budskaber, eller være parat til at lære det meget hurtigt.
Der er travlt og det er derfor vigtigt, at du meget hurtigt kan arbejde selvstændigt.
Du har fokus på detaljen, og arbejder effektivt, hurtigt og kvalitetsbevidst.

Personlige egenskaber

Du tager ansvar, og du trives med en travl hverdag, som kræver et stort overblik, og du kan fungere med mange afbrydelser. Det er en forudsætning, at du er god til at følge op og få afsluttet dine opgaver. Du sætter desuden en ære i at være engageret, fleksibel og serviceminded.

Du har et positivt væsen, hvor godt humør er en del af din hverdag, og du lader dig ikke nemt stresse.

Sprog

Du skal kunne kommunikere ubesværet både mundtligt og skriftligt på korrekt dansk - og du skal kunne tale og skrive et forståeligt engelsk, da vi ofte kommunikerer om sager i EU.

It-kendskab

Du er erfaren bruger af MS Office-pakken (Word, Excel, Outlook og PowerPoint). Det vil desuden være en fordel, hvis du interesserer dig for digitale løsninger, og ikke er bange for at sætte dig ind i nye IT-systemer, da det er et væsentligt område i afdelingens arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Arbejdstid 22,2 timer ugl., fordelt på 3 sammenhængende dage indenfor vores normale arbejdstid som er; mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag kl. 8.30-15.30.

Løn efter kvalifikationer. Bemærk, at du skal angive dit lønniveau i ansøgningen. Pensionsordning er 15% arbejdsgiverbetalt og andre personalegoder, bl.a. massage– og frokostordning samt delvist egen betalt parkeringsordning.

Det vil være en fordel, hvis du selv har bil.

Start: Gerne pr. 1. september 2018.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Efteruddannelseschef, Ole Marker eller HR- og Fagchef, Isabel Brandt Jensen 70 25 77 11.

Send din ansøgning på e-mail til hr@tdl.dk og mærk ansøgning ” Odontologisk konsulent” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 20. juli 2018.

Tandlægeforeningen benytter ekstern rekrutteringskonsulent til stillingerne.