Klinikassistent søges til barselsvikariat til tandlægen.dk i Hedensted

Klinikassistent

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 15. maj 2018

Er du vores nye serviceminded og positive klinikassistent?

En af vores dygtige klinikassistenter går på barsel snarest og vi søger pr. 1. august 2018 en barselsvikar til teamet. På vores moderne og ISO-certificeret klinik er vi i dag 5 tandlæger, 3 tandplejere, 5 klinikassistenter, 1klinikassistentelev, 2 i receptionen og 1 administrativ.

Vi er en stor klinik, som udfører alle former for tandbehandling, og det er vigtigt for os, at patienten altid er i centrum. Klinikken behandler både børn og voksne, og der arbejdes efter ISO procedurer og med Trios scanner. Vi er en arbejdsplads hvor tingene går stærkt, der vil være masser af udfordringer, men vi hjælper hinanden, og får i fællesskab tingene til at glide.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i fælles fagdage og i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige fællesskaber – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om jobbet
Stillingen er på 34 timer/ugen og vi forventer at vikariatet løber frem til sommer 2019 (konkret dato vides ikke endnu).

Alt efter dine kompetencer, vil du ud over arbejdet ”ved stolen” få dine egne ansvarsområder.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Potempa på telefonnr. 75 89 13 00. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også