Vi tilbyder en spændende og innovativ dagligdag, fyldt med ansvar og god stemning.

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 14. maj 2018

Vi tilbyder en spændende og innovativ dagligdag, fyldt med ansvar og god stemning.

Hvem er du:Du er uddannet Tandklinikassistent, er åben og har lyst til at udvikle dig fagligt i et spændende miljø. Du er positiv, smilende og engageret og værdsætter en dynamisk hverdag med fokus på at yde den absolut bedste service til den enkelte patient.

Hvem er vi:Vi er en travl klinik, vores dagligdag består i mange behandlinger med kroner og implantater. Vi tilbyder vores patienter behandling af højeste kvalitet men til en fair pris, derfor kører vores hverdag meget effektivt og som klinikassistent hos os vil du opleve et stort medansvar.

Vi har stor fokus på den gode service: “Vores motto er vi anstrenger os 101% dvs. vi gør altid alt hvad vi kan OG så lige lidt til!”.

Vi skiller os ud:

Vi benytter bl.a. en banebrydende teknologi inden for kirurgi kaldet A-PRF/ I-PRF.Dit eget blod, kan give os enestående resultater. Vedr. de kirurgiske behandlinger, refererer vi til kroppens egen biologi og aktiverer kroppens egne byggesten. Det har stor indflydelse på helingsprocesserne der er forbundet med netop kirurgi.

Hvad tilbyder vi:

Vi kan tilbyde afvekslende arbejdsopgaver og en spændende, fleksibel og kreativ arbejdsplads med gode, varme og dygtige kollegaer som brænder for det de laver.

Vi gør meget ud af sparre med hinanden alle faggrupper imellem også imellem vores to klinikker, så alle er ajour og vores patienter mødes med den bedste tilgang.Flere gange om året afholder vi firmaarrangementer, hvor vi alle hygger os sammen og lærer hinanden bedre at kende.Vi tilbyder God løn over gennemsnittet og skulle du bo længere end 30 minutter væk tilbyder vi transporttilskud; og derudover tilbyder vi en “sign on bonus”.

Klinikken er beliggende på Kirkevej 8, 2630 Taastrup.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Stillingen ønskes besat den 1. Juli 2018, eller efter aftale.

Vi holde jobsamtale d. 28 maj om aftenen

Du kan læse mere om os på www.grevetand.dk Ansøgning med CV og anbefalinger/udtalelser sendes til: klinikassistentstk3@gmail.com