Vil du have glade og tilfredse patienter?

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 8. november 2018

Dentist.dk søger en tandplejer til klinikken i Augustenborg (deltid eller fuld tid)

Teamet er dynamisk, positivt og vant til en travlt dag med udfordringer.

Personalegruppen består af én tandlæge, én tandplejer, tre klinikassistenter.

Som tandplejer hos os skal du kunne arbejde selvstændigt, men stadig bidrage til klinikkens faglige udvikling sammen med de andre behandlere.

Klinikken har en rigtig god og blandet patientgruppe. Derfor handler det om, at du har hænderne skruet rigtigt på, er kvalitetsbevidst samt trives og kan holde roen i en travl hverdag.

Klinikken er en del af Dentist.dk, som har 18 klinikker rundt i hele landet. Blandt behandlerne på alle klinikker er der rig mulighed for faglig sparring. Vi har behandlere med erfaring indenfor samtlige behandlingsformer herindunder implantologi og OR. En indskudt sætning er at den tandlæge du skal arbejde med er OR uddannet, hvilket giver rigtig god mulighed for sparring.

Vi er interesserede i, at vores behandlere har så mange kompetencer som muligt indenfor deres fagområde, og vi sørger gerne for at du får det gennem faglig sparring, kurser osv.

Kan du være imødekommende overfor vores patienter, skabe tryghed mellem behandler og patient samt har kompetencerne på plads? Så send os din ansøgning og CV på email: job@dentist.dk og skriv ’Tandplejer Augustenborg’ i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Majbritt på tlf: 20 77 32 66