Tandplejer søges til Svendborg

Tandplejer

Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 11. juni 2019

Vi søger en tandplejer til vores moderne og velfungerende klinik i Svendborg.

Hos os findes en åben-dør politik, hvor sparring og vidensdeling er en vigtig del af hverdagen. Vi har et unikt samarbejde både behandlingsmæssigt mellem tandplejer og tandlæge, men også generelt på klinikken. Vores klinik er veldrevet, og hos os er det sjovt at gå på arbejde.

Det gode humør og velkørende samarbejde kommer vores mange patienter til gode, fordi vi formår at skabe en tryg atmosfære og yde de bedste behandlinger. Vi har løbende patienttilgang til vores store, loyale patientgruppe, der varierer fra 0-100 år i alder.

Vi er et veluddannet team bestående af tre tandlæger, en tandplejer, fire klinikassistenter, en administrativ medarbejder og en kirurg, der kommer 2 gange om måneden. Vores tandplejer er erfaren og diplomuddannet.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til tandsundhed og behandler herefter, hvorfor mange af vores patienter netop kommer fordi, vi tilbyder denne vinkel på deres tandsundhed. Du må gerne, men det er ikke et krav, have interesse, åbenhed eller eventuel erfaring med samme tilgang.

Om dig og jobbet
Du behøver ikke at have mange års erfaring. Det er derimod dit engagement og din passion for faget, der er vigtigt, hvorfor du sagtens kan være nyuddannet tandplejer.

Du har lysten til at samarbejde med kompetente og professionelle kollegaer, som du får her på klinikken. Du har desuden en naturlig lyst til at bidrage til vores sunde arbejdsklima.
Arbejdstiden er vi åbne over for, og med den rette kandidat taler vi om dette.
Opstart er snarest mulig eller start august 2019.

Faglighed og fællesskaber
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i faggrupper på tværs af klinikkerne i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Svendborg
Svendborg er et smørhul af en by i spændende vækst, der af mange kaldes for "miniKøbenhavn". Det er Fyns andenstørste by, og her er mange yngre tilflyttere, hvilket giver byen ekstra liv. I Svendborg er der en super god stemning og et hav af muligheder både inden- og udendørs så som museer, havneliv, cafeer, restauranter, oplevelser og shopping. Om du har en partner, børn, dyr eller er single, så er Svendborg et skønt sted at bo - eller eventuelt blot arbejde. Vi ligger kun knap 30 minutters kørsel fra Odense.
Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Helle Torp på telefon +45 40 68 65 15 eller e-mail ht.svendborg@tandlaegen.dk. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 57 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk