Tandlæge søges til travl klinik

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 12. marts 2018

Tandlæge søges

Tandlægerne Skørping I/S søger en faglig engageret og empatisk tandlæge til en travl, alsidig praksis med et stort, stadig stigende patientgrundlag.

Klinikken er beliggende i det naturskønne område midt i Rold Skov, hvor der er rigtig gode muligheder for en aktiv fritid med løb, mountainbike eller blot en gåtur i skoven. Skørping er en meget kulturel by og et attraktivt bosætningsområde med en stor overvægt af akademikere.

Klinikken er indrettet i en historisk bygning, som oprindeligt var apotek fra 1906, og siden 1975 har der været drevet tandlægeklinik fra adressen. Det er en moderne og fuldt opdateret klinik med 6 Planmeca patientstole med Planmeca ProSensor interorale røntgen og interorale kamera på alle units, Planmeca ProMax panorama røntgen samt 3Shape Trios scanner.

Vi arbejder med DentalSuite og Romexis software, og et kendskab hertil vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi efterlever Den Danske Kvalitetsmodel, hvortil vi har været udvalgt som testklinik.

Vi er for nuværende 3 tandlæger, 3 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 administrative medarbejdere, men behovet er inden for kort tid 4 tandlæger. Vi er alle løbende efteruddannet: bl.a. Dawson Academy, lange PA- og kirurgiforløb gennem Tandlægeforeningens efteruddannelse. Den ledige stilling skal ikke bygges op men overtages fra en kollega, som desværre efter 6 år har valgt at søge nye udfordringer.

Stillingen kan søges af både den erfarne og den nyuddannede tandlæge, og for den rette er der mulighed for at indtræde i ejerkredsen.

Vi forventer en engageret medarbejder, som vil være med på et rigtig godt hold af dygtige medarbejdere, og som vil gå ind for klinikkens værdier:

  • Kunden i fokus

  • Høj faglig kvalitet og bedste æstetik

  • En god arbejdsplads

Stillingen er fuld tid, men deltid kan eventuelt også lade sig gøre. Skriftlig ansøgning med CV samt eventuelle referencer sendes via mail til:

Tandlægerne Skørping I/S

Jyllandsgade 2

9520 Skørping

e-mail: info@tandlaegerneskoerping.dk

Skulle du have spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Monica, Lene eller Morten pr. mail eller på telefon 98391722 eller uden for arbejdstid 20686805.