Tanddanmark søger en serviceminded og engageret klinikassistent på fuldtid

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 14. september 2018

Arbejdssted

Tanddanmark - Frederiksberg

Falkoner Allé 26 A, 1. Th

2000 Frederiksberg

Lidt om Tanddanmark

I Tanddanmark er ambitionen at give vores patienter den absolut bedste oplevelse, når de besøger os. Dette opnår vi gennem tryghed og tillid. Derfor tænker vi ”den gode oplevelse” ind i alle aktiviteter på klinikken. Helt fra når vi tager telefonen, til patienten sidder i stolen. Dette kræver, at vi stiller høje krav til os selv, og som klinikassistent hos os vil du derfor opleve, at der vil blive stillet høje krav til dig.

Vi er en moderne og travl klinik, som arbejder med alle områder indenfor tandbehandling. Klinikkens team består pt. af 3 tandlæger, 1 tandplejer, 3 klinikassistenter. Klinikken har 3 behandlingsrum, og er placeret lige overfor Frederiksberg centeret.

Dine kvalifikationer

Som klinikassistent kender du betydningen af god patientpleje, du er serviceminded, professionel, udadvendt, positiv og har mødedisciplin samt ordenssans.

Du har kendskab til de nationale infektionshygiejniske retningslinjer, erfaring med de fleste behandlinger, og er generelt interesseret i dit fags udvikling. Det er en fordel, hvis du har brugererfaring med Aldente.

Du vil blive en del af en virksomhed i levende udvikling, hvor arbejdsglæde, faglig stolthed, selvstændighed, fleksibilitet, efteruddannelse, teknologi, og patientpleje vægtes højt. Vores omgangstone er god og præget af respekt for den enkelte kollega.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes til Rami Channir på e-mail: rc@dentapartner.dk

Ansøgningsfrist den 28.09.2018.

Har du nogen spørgsmål, kan du skrive til os på ovenstående mailadresse eller ringe til Rami Channir på 3086 1606.