Stor, nyindrettet digital klinik i Brønderslev søger tandlæge

Tandlæge

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 27. juli 2018

Vil du med os ind i den digitale tidsalder, og vil du være med til at tilbyde dine patienter de nyeste former for tandbehandling, så er det dig vi mangler.

Da vi har stor patienttilgang, søger vi en ny tandlæge til vores nyindrettede klinik, hvor vi blandt andet tilbyder digital scanning (med 3shape scanner) og andre nye undersøgelses- og behandlingstilbud. Dine patienter vil afspejle vores lokalområde, det vil sige en diversitet, der giver dig mulighed for både faglig udfordring og mange typer af behandling. Men du er ikke alene om det, – vi er i alt fem tandlæger, fire tandplejere, syv klinikassistenter, én controller og to receptionister, så du altid har mulighed for faglig sparring og opgavedeling. Vores specialtandlæge i kirurgi kommer efter behov på klinikken, for indsættelse af implantater samt fjernelse af vanskelige visdomstænder og lignende

Selvom vi har en travl hverdag, er humøret altid i top på klinikken, og vi vægter det gode samarbejde og godt kollegaskab højt. Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.
Vi deltager alle i fælles fagdage og i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om jobbet
Klinikken lever op til de højeste standarder indenfor tandpleje. Det understreger, at vi prioriterer at levere den bedste kvalitet i alle facetter af klinikkens opgaver.

I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede – kun dine kompetencer og interesser sætter grænserne.

Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi lægger vægt at få den rette tandlægekandidat.
Vi er på udkig efter den rette kandidat der ønsker at udvikle sig med klinikken, så hvis du fx er nuværende klinikejer eller har ledelsesdrømme med i bagagen, hører vi ligeledes meget gerne fra dig.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Mette Østergaard på mobil nr. 20 20 44 42.
Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også