Ny tandlægekollega søges til tandlægen.dk - Vinderup

Tandlæge

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 12. august 2019

Vi søger en tandlæge til vores velfungerende og stabile klinik i Vinderup.

Om os:

Hos os vil du blive en del af et rigtig godt team, som består af 3 tandlæger, 3 klinikassistenter, 1 klinikassistentelev og en receptionist. I teamet lægger vi vægt på sparring og gensidig udvikling.

Vi hjælper og støtter hinanden, hvilket skaber et trygt arbejdsmiljø og en god stemning på klinikken. Samt deltager alle jævnligt på kurser, idet vi går meget op i efteruddannelse og udvikling for at specialisere os og udvikle kompetencer.

Vi søger desuden at være opdateret på nye tendenser og teknologier i branchen.

Klinikken er fuldt digitaliseret med bl.a. intraoral scanner.

Faglighed og fællesskaber:

I tandlægen.dk har vi faglige fællesskaber på tværs af klinikkerne i kæden. Er der et særligt specialistområde, der har din interesse, finder vi det faglige netværk, der passer til dig.

Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer.

Om dig og jobbet:

På klinikken tilbyder vi mange spændende opgaver og har et bredt behandlingsperspektiv. Udover almindelig tandpleje arbejder vi med kirurgi, protetik, narkose og implantater.

Der er på klinikken mulighed for at opnå ret til selvstændigt virke, idet vi behandler børn og voksne fra 0 til 98 år.

Du skal være en glad og smilende person, der ønsker at samarbejde med kollegaer og give vores patienter en god og tryg behandling, hvor faglighed er højt prioriteret.

Vi er åbne for, at du er nyuddannet, men vi søger en allround og ambitiøs tandlæge, der kan varetage forskellige behandlinger.

Stillingen er på fuldtid med opstart efter aftale.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tandlæge Jens Mølgaard på 40 44 20 15 eller Karin Sønderby på 21 44 77 63.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.