Klinikassistent søges til velorganiseret klinik nord for København

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 26. juli 2017

Mød teamet: ’Vi’ er en travl klinik beliggende i store, flotte lokaler i Vangede (2820 Gentofte) og består af et godt sammentømret team på 10: 5 behandlere (3 tandlæger; to partnere og en assistent, og to tandplejere), 3 klinikassistenter, 1 receptionist og vores klinikchef.

Vores ene klinikassistent har søgt nye udfordringer tættere på hendes bopæl, og vi søger derfor en ny kollega til vores team, gerne snarest muligt. Du vil blive del af et team, som har faglighed og god kundeservice i højsædet. Der er tale om en varieret stilling, hvor du vil skulle assistere til mange forskellige behandlinger, og sikre at klinikker og behandlere har et godt grundlag for vores servicering af patienter.

Lidt om klinikken: Vi går på arbejde for at yde den bedst mulige behandling og service til vores patienter, give livskvalitet gennem det vi kan - tandsundhed. Faglighed og kvalitet i det daglige virke er en selvfølge og klinikken er fuld digitaliseret og generelt veludstyret (med bl.a. panorama røntgen og Trios scanner).

Klinikken har dette forår assisteret Tandlægeforeningen som en af 30 pilotklinikker for DDKM (Den Danske Kvalitets Model), som er den kvalitetssikringsmodel, der forventes at blive en del af den næste Sygesikringsoverenskomst. Det har været en lærerig proces, og vi arbejder fortsat ud fra DDKM, som har været en god hjælp til at sikre en høj standard på vores klinik, både klinisk og administrativt.

Vores værdigrundlag: Klinikkens to partnere og klinikchef bor lokalt, og vi er en synlig del af lokalområdet. Vi ser det som et privilegie, at klinikken kan gøre en forskel lokalt, ved bl.a. at sponsorere det lokale fodboldhold, og vi sætter en ære i at kende vores patienter og deres historie godt. Vi ønsker vores patienter vælger os, fordi de kan lide at komme hos os, vores team og stemningen på klinikken, og ikke kun fordi vi er nærmest eller har gratis parkering.

Vi kræver ikke, at du kommer til hver eneste kirke bazar eller loppemarked, men en form for lokal kendskab eller tilknytning til kommunen er en fordel. Og vi forventer, at du har interesse for andre mennesker, ikke kun deres tænder.

Vi tilbyder:

  • Gode kolleger, god stemning og plads til personlighed

  • En veladministreret arbejdsplads med styr på formalia

  • Faglig sparring med kolleger, der brænder for deres fag og respektive ekspertområder

  • Du vil skulle arbejde med de fleste fagområder (kirurgi, implantologi, PA, aftagelig og fast protetik)

  • Et samarbejde med et team af dygtige klinikassistenter, der er vant til selvstændigt arbejde (bl.a. afpudsning, røntgen, aftryk og provisorier)

  • En receptionist med 45 års erfaring, som kender klinikken og patienterne bedre end selv partnerne

Vi søger:

En erfaren og imødekommende klinikassistent, der værdsætter sit fag og kan arbejde selvstændigt. Vi søger en kollega, som kan bidrage til klinikkens fortsatte udvikling og gode stemning, og som kan se værdien af at sparre med sine kolleger og chef omkring faglige emner og retningslinjer.

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så ser vi frem til at høre fra dig på mail: hh@vangedetand.dk (vedhæft venligst et vellignende billede), att. Ulla-Berith Holmgård.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte klinikchef Ulla-Berith Holmgård på 2556 1714 (i dag- eller aftentimer).

Diskretion er en selvfølge.

Kontaktdata

hh@vangedetand.dk
E-mail: hh@vangedetand.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email