Klinikassistent søges til Godt Smils servicecenter i Horsens

Klinikassistent

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 7. april 2021

Skal du være en del af byens fedeste arbejdsplads – og en af de arbejdspladser der rykker allermest i Danmark? Vi er søde og så har vi det sjovt. Du kan medbringe dit eget favorithyggetæppe og så er vi i øvrigt kanondygtige til vores arbejde! Desuden kan du få lov at hente dit barn i pasningstilbud hver dag…..

Den fedeste arbejdsplads i Horsens er naturligvis Godt Smils Servicecenter. Her er vi cirka 30 snakkehoveder og hyggemennesker, der hver dag leverer den bedste service til vores mange tusinde patienter og 30 klinikker samtidig med at vi har det sjovt undervejs.

Patienterne strømmer til. Derfor har vi brug for dig til vort team – og kender du en anden superdygtig og sød klinikassistent så er der måske plads til to….

Stillingen er på 37 timer hvor den primære arbejdstid er mandag til fredag mellem kl. 8 og 16. Enkelte lørdagsvagter må forventes. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

OM DIG

  • Du er uddannet klinikassistent og er fagligt dygtig
  • Du er god til at forstå patienterne – og så kan du lide at snakke med dem – det kommer du til
  • Du brænder for at give patienterne en god oplevelse – det er vi verdensmestre i
  • Du er en god kollega der kan lide både at have det sjovt men også er hjælpsom
  • Du kan rumme 28 snakkehoveder og humørbomber

OM BYENS FEDESTE ARBEJDSPLADS – også kaldet Servicecentret

Vi betjener næsten 10.000 patienter og 30 klinikker om ugen. Som en del af servicecentret bliver din vigtigste opgave at hjælpe vores receptionister på klinikkerne med, at sikre fyldte aftalebøger, samt give vores patienter faglig rådgivning, og patienter og behandlere den bedste service der findes i branchen. Du bliver sammen med dine næsten 30 kolleger Godt Smils stemme ud af til og kommer til arbejde sammen med gode og dygtige kollegaer både i mindre teams og på tværs omkring større opgaver.

VI TILBYDER DIG

  • En fleksibel arbejdsplads hvor vi planlægger arbejdstid så det tager hensyn til din situation og dit familieliv
  • Topmoderne faciliteter, introduktion og oplæring samt engagerede og søde kolleger
  • Mulighed for at bruge din faglighed hver dag i forhold til patienter og klinikker
  • Opgaver både i et fast team og mulighed for mere selvstændige opgaver

Derudover siger mange af vores medarbejdere at det er et rart sted fordi man kan være sig selv, kan komme i sit eget tøj og endda medbringe sit eget tæppe eller pude såfremt der skal hygges ekstra.

HVORFOR GODT SMIL

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde og lige nu inde i en fantastisk udvikling. Vi vokser og prøver konstant at udvikle os fagligt og forbedre vores service gennem udvikling af vore medarbejdere. Som medarbejder i Servicecentret gælder det i særdeleshed også dig.

Du er velkommen til at sende din ansøgning, dit CV og gerne en kort videopræsentation via stillingsopslaget allerede nu, da samtaler holdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder i servicecenter, Thomas Trøjborg på telefon 27 77 89 51 eller teamleder Mette-Line på telefon 30 80 97 78.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på email. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via vores hjemmeside under "Ledige stillinger" ved at klikke på "SØG STILLINGEN".