Greve TandlægeCenter søger en ambitiøs og engageret klinikassistentelev

Klinikassistentelev

Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 12. juli 2017

Lidt om Greve TandlægeCenter

I Greve TandlægeCenter er vi drevet af at forbedre danskernes livskvalitet gennem deres tænder. Denne ambition er kernen i alle aktiviteter på klinikken, helt fra når vi tager telefonen, til patienten sidder i stolen. Dette kræver, at vi stiller høje krav til os selv, og som elev hos os vil du derfor opleve, at der vil blive stillet høje krav til dig.

Til gengæld lover vi at støtte dig hele vejen, så du kan udvikle dig så meget som muligt som elev hos os.

Vi er en moderne og travl klinik, som arbejder med alle områder indenfor tandbehandling. Klinikkens team består af 11 medarbejdere. Vi er p.t. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter, 1 klinikassistentelev, 1 receptionist og 1 klinikchef. Dertil har vi en kæbekirurg tilknyttet klinikken til at varetage operationer.

Klinikken er medlem af dinTANDLÆGE, og tilbyder herigennem bl.a. et spændende videreuddannelsesprogram, faglige aktiviteter og en sundhedsforsikring. Læs mere på www.dintandlaege.dk.

Dine kvalifikationer

Som ny elev kender du betydningen af god patientpleje, du er serviceminded, professionel, udadvendt, positiv og har mødedisciplin og ordenssans.

Du har stor lyst til at kaste dig over nye opgaver, er interesseret i dit fags udvikling og klar til nye udfordringer.

Du vil blive en del af en virksomhed i levende udvikling, hvor arbejdsglæde, faglig stolthed, selvstændighed, fleksibilitet, efteruddannelse, teknologi, og patientpleje vægtes højt. Vores omgangstone er god og præget af respekt for den enkelte kollega.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist

September 2017

Ansøgningsfrist den 04.08.2017.

Har du nogen spørgsmål, kan du skrive til os på ovenstående mailadresse eller ringe til Rami Channir på 3086 1606