Er du til nærvær, søde patienter og gode kollegaer?

Tandplejer

Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 11. januar 2019

Dentist.dk søger en tandplejer til klinikken i Egtved og Hedensted

Nu er der en fantastisk mulighed for at komme til at arbejde på vores skønne og velfungerende klinikker i Egtved og Hedensted med styr på sagerne. Stillingen er et barselsvikariat på omkring 27-28 timer.

Begge teams er dynamiske, positive og vant til en travl hverdag med udfordringer.

Som tandplejer hos os skal du kunne arbejde selvstændigt, men stadig bidrage til klinikkernes faglige udvikling sammen med de andre behandlere.

Klinikkerne har en rigtig god og blandet patientgruppe. Derfor handler det om, at du har hænderne skruet rigtigt på, er kvalitetsbevidst samt trives og kan holde roen i en travl hverdag.

Klinikkerne er en del af Dentist.dk, som har 18 klinikker rundt i hele landet. Blandt behandlerne på alle klinikker er der rig mulighed for faglig sparring. Vi har behandlere med erfaring indenfor samtlige behandlingsformer herindunder implantologi og OR. En indskudt sætning er at den tandlæge du skal arbejde med er OR uddannet, hvilket giver rigtig god mulighed for sparring.

Vi er interesserede i, at vores behandlere har så mange kompetencer som muligt indenfor deres fagområde, og vi sørger gerne for at du får det gennem faglig sparring, kurser osv.

Kan du være imødekommende overfor vores patienter, skabe tryghed mellem behandler og patient samt har kompetencerne på plads? Så send os din ansøgning og CV på email: job@dentist.dk og skriv ’Tandplejer Egtved/Hedensted’ i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Nidal på tlf: 27 20 09 71 eller nm@dentist.dk