Dygtig og ambitiøs tandlæge søges

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 13. juni 2018

Højfyns Tandcenter i Vissenbjerg – tæt på Odense - søger en dygtig og ambitiøs tandlæge, der evt. på sigt er interesseret i at indgå i et partnerskab. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men andet kan også aftales.

Lidt om os:

Vi er et moderne og visionært tandlægehus, som ønsker at sætte nye standarder for tandpleje og vi lægger stor vægt på kvalitet og holdbarhed i vores behandlinger.

Vi har for nylig overtaget en naboklinik. Derfor søger vi nu endnu en tandlæge, der har lyst til at indgå i vores fællesskab i et nyt stort samlet tandlægehus i Vissenbjerg.

Klinikken har to fagområder. Ud over en almindelig tandlægepraksis med dygtige tandlæger, der udfører højt specialiserede opgaver, har vi på klinikken også to specialtandlæger, der udelukkende arbejder med tandregulering på både børn og voksne.

På klinikken er vi vant til at håndtere komplekse og interdisiplinære cases, og du vil få rig mulighed for at arbejde med alle facetter af dit fag, samtidig med at du udvikler dine kompetencer.

Vi vægter arbejdsglæde, trivsel og gode kolleger meget højt og tilbyder faglige såvel som sociale aktiviteter. Vi forsøger altid at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere, og har fokus på samarbejde, udvikling og løbende sparring mellem behandlere.

Forventninger til vores nye tandlæge:

Nøgleordene for vores nye tandlæge er ansvarsbevidst, serviceminded, professionel og engageret. Det er vigtigt for os, at du konstant søger faglige udfordringer på et højt niveau og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Samtidig er det vigtigt, at du udviser respekt og omsorg i din kontakt med både patienter og kolleger. Det er også vigtigt, at du sætter pris på sjov og kollegialt samvær, og værdsætter et sted med en god holdånd og et godt sammenhold.

Vi er en stor klinik med 11 klinikrum og 18 engagerede medarbejdere. Vi søger til stadighed at optimere den daglige drift og lægge et højt niveau i forhold til behandlinger og anvendt udstyr. Vi er en fuldt digitaliseret klinik med bl.a. Cerec udstyr, 3d ConeBeam scanner og digitale modeller. Vi lægger vægt på at vi og vores personale konstant holder sig opdateret med kurser i ind- og udland.

Vi håber, at du har min. 3-5 års erfaring fra privat klinik.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tandlæge Søren Lindtoft på tlf.nr. 64 47 12 20. Vores hjemmeside finder du på www.tandcenter.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på tinne@tandcenter.dk

Vi afholder samtaler løbende.