Bliver du motiveret af muligheder, ansvar og et hyggeligt arbejdsmiljø?

Tandplejer

Deltid, Vikariat | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 6. august 2018

tandlægen.dk Kirkestræde i naturskønne Thisted søger en tandplejer til et barselsvikariat.

Klinikken ligger centralt i Thisted og har mange glade og trofaste patienter. Teamet har en god, humoristisk og omsorgsfuld omgangstone og består af to tandlæger og fire klinikassistenter. Du bliver derfor klinikkens eneste tandplejer, men sparre dagligt med både tandlæger og klinikassistenter om diverse behandlinger.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i fælles fagdage og i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om jobbet

Det er behandlinger af børn og voksne. Stillingen er på fire dage om ugen, fordelt på 25-30 timer/ugen. Der er opstart hurtigst muligt.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tandlæge Lise telefonnr. 23 98 33 95. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også