Ambitiøs og dygtig tandlæge til kommunal tandpleje

Tandlæge

Fuld tid | Region Sjælland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 14. januar 2021

Vil du være en del af et stærkt team på 35 dygtige og engagerede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, så søg fuldtidsstillingen som tandlæge i ”Center for Tandpleje”, Guldborgsund kommunes offentlige tandklinik.

Stillingen er med ansættelse fra 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Lidt om dig:

Du er uddannet tandlæge og har gerne erfaring i kommunalt eller privat regi. Du har en anerkendende tilgang til patienterne og brænder for at hjælpe både børn, unge og ældre samt personer med psykisk eller fysisk handicap. Du bidrager helt naturligt med stort engagement, høj faglig kvalitet og trives godt i samarbejde med forskellige faggrupper i en stor organisation.

Lidt om os:

Center for tandpleje er en moderne arbejdsplads i løbende udvikling med de bedste klinikforhold, engagerede kolleger og gode muligheder for yderligere faglig kompetenceudvikling.

Vi varetager tandplejetilbuddet for ca. 11.000 børn og unge, ca. 100 patienter i omsorgstandplejen, 160 patienter i specialtandplejen og 250 patienter i Storstrøms Fængsel. Klinik for social tandpleje for 250 borgere er under etablering i Sakskøbing. Forebyggende indsats har høj prioritet og med vores tandlægebus tilbydes opsøgende profylaksetilbud på daginstitutioner, skoler og plejecentre. Som et nyt indsatsområde besøger vi alle nyfødte børn og forældre i eget hjem, når børnene er et halvt år gamle.

Center for Tandpleje ligger i Nykøbing F., kun 5 minutters gang fra tog- og rutebilstationen. Klinikken består af 18 topmoderne klinikker, mobil tandlægebus, 3D-røntgen og en narkose-/omsorgs-/specialtandpleje-/kirurgiklinik med lift og alt i udstyr.

Løn og ansættelse:

Har du lyst til at gøre en forskel og sætte smil på læberne på vores mange patienter, så send din ansøgning afsted – helst online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist: Den 6. februar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes i perioden snarest derefter. Guldborgsund Kommune ligger lige i smørhullet mellem København, Berlin og Hamburg med kun fem kvarters kørsel til København. 61.000 borgere boltrer sig ved nogle af landets bedste strande, smukke skove og rå kyster. I disse år rykker stadigt flere teltpælene op og flytter til Guldborgsund, hvor vi i øvrigt også har babyboom. Som medarbejder i Guldborgsund træder du ind på en arbejdsplads med knapt 6.000 kolleger, hvor vi arbejder ud fra en fælles kerneopgave, som handler om at styrke borgerne i at mestre egen tilværelse, og hvor fællesskab er et vigtigt element. Vi vil gerne afspejle samfundet omkring os, så derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge til Guldborgsund.

Kontaktdata

Se også