Tandplejer til Middelfart Kommunale Tandpleje

Tandplejer

Deltid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 12. januar 2018

Vi søger pr. 1. marts 2018 eller snarest herefter en tandplejer til en fast stilling. Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 35 timer, færre timer kan aftales.

Vi ønsker en kollega, der har lyst til og evner for at arbejde med børn og unge og derigennem bidrage til en fælles faglig udvikling med tydelig fokus på sundhedsfremme.

Et fokus, der også betyder, at vi prioriterer en daglig dialog med børnene og deres forældre meget højt.

Ud over klinisk arbejde ligger der en mindre arbejdsopgave i at arbejde med tandplejens facebook opslag, hvor der er med fokus på sundhedsfremme skal opslås sundhedstips og tricks.

Vi kan til gengæld tilbyde dig sparring og støtte fra et fagligt stærkt og erfarent personale, der p.t. omfatter 7 tandlæger, 1 tandplejer, 12 klinikassistenter, der også står for et godt og ordentligt arbejdsmiljø præget af en uformel atmosfære med en professionel tilgang til dagens mange opgaver, der kan give både rutine og appellere til faglige udfordringer.

Tandplejen har overordnet set gennem de seneste år gennemgået en omfattende modernisering. De fysiske rammer består af i alt 4 klinikker samlet i to hovedområder Øst og Vest.

Som ny tandplejer vil du typisk få en særlig tilknytning til en eller to af klinikkerne.

Løn og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Om Middelfart Kommune:

”Broerne begynder her” lyder Middelfart Kommunes vision. Her bor godt 38.000 indbyggere, og Tandplejen betjener ca. 8.000 børn og 100 omsorgstandplejepatienter.

Den gode infrastruktur med mortorveje, meget hyppige togforbindelser og busser gør det let at komme til kommunen, der ligger midt i Danmarks entreprenante centrum. Flere end 400.000 jobs, et stort universitet og en perlerække af andre videregående uddannelsesinstitutioner kan nås inden for en times kørsel i bl.a. Kolding og Odense.

Senest har Middelfart Kommune markeret sig som en af landets mest grønne vækstkommuner, bl.a. i kraft af et stort, ambitiøst klimaprojekt og med en etablering af en unik naturpark, der ligger på Hindsgavlhalvøen i noget af Danmarks flotteste natur, og som samtidig rummer en mængde historiske og kulturhistoriske attraktioner.

Endelig er Middelfart samlingssted for en række markante kulturbegivenheder fra musikfestivaller, koncerter, litteraturfestival samt i øvrigt hjemby for ”Clay” – Danmarks nationale keramikmuseum for dansk og international moderne keramisk samtidskunst.

Ansøgningsfrist og nærmere oplysninger:

Ansøgningsfristen er 25. januar 2018, og vi beder dig om at sende ansøgningen online

Vi afholder samtaler den 30. januar 2018 om eftermiddagen, med henblik på at ansættelse optimalt set kan starte fra 1.3. 2018.

Rikke Svanterud Larsen står til rådighed for yderligere oplysninger på 88 88 57 90 og mail rikke.svanterudlarsen@middelfart.dk

Kontaktdata

Se også