Jobopslag

Souschef til Tandplejen i Holbæk Kommune

Tandlæge | Fuld tid | Region Sjælland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 22-10-2024

Har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor vi sætter udvikling, fællesskab og arbejdet med sundhedsfremme i højsædet? Så kunne du være vores nye Souschef.

Vi udvider vores ledelseskapacitet i Tandplejen for at kunne følge med de mange ledelsesopgaver og søger derfor nu en souschef, som skal være i tæt samarbejde med vores nye overtandlæge. Vi søger en kollega, der vægter samarbejdet i fællesskabet højt og vil være med til at udvikle tandplejen både fagligt og personalemæssigt. Er du uddannet tandlæge med jus, har ledelseserfaring eller går med en leder i maven, så læs videre.

Stillingen som souschef kan være en kombination af tandlægefagligt virke samt ledelse og administration, eller fuldt ud ledelse og administration. Vi er fleksible i forhold til at tilpasse til den rette ansøger, regn dog med at hoveddelen af tiden bruges på ledelse og administration.

Vores forestilling om dig er

  • At du har erfaring med eller interesse for ledelse
  • At du er anerkendende, løsningsfokuseret og rummelig
  • At du er struktureret og har et godt overblik – herunder ift. optimal ressourcefordeling
  • At du vil stortrives med at understøtte medarbejderne i en kommune, hvor borgergrundlaget kalder på en bred vifte af faglighed og personlige kompetencer.
  • At du har flair for at fremme den sociale kapital og psykologiske tryghed, herunder har gode samarbejdsevner og er tillidsvækkende og -givende.
  • At du har en positiv indstilling til muligheder og udfordringer, med blik for at vi er her for og med borgerne.

Vi tilbyder

  • En stilling med spændende og varierende ledelsesopgaver fordelt på flere matrikler i kommunen.
  • Mulighed for at fremme arbejdet med en bred tandfaglighed idet vi dækker børn/unge, tandregulering, omsorgstandpleje, socialtandpleje og på sigt også specialtandpleje.
  • Engagerede medarbejdere der sammen går en mil ekstra for at fremme tandsundheden og mindske ulighed i sundhed
  • At du bliver del af et lederteam som driver i fællesskab, afdelingsleder, overtandlæge og dig.
  • Tæt samarbejde, daglig sparring og videndeling med overtandlæge
  • Et job med muligheder for at være en aktiv medspiller i udviklingen af tandplejen så vi sammen står stærkt når den nye, politisk vedtagne, centrale tandklinik er klar til indflytning i 2027

Lidt mere om os

Holbæk kommunale Tandpleje er en tandpleje med ca. 50 medarbejdere, der varetager tandplejen af godt 17.000 børn og unge i alderen 0 til 22 år, herunder tandregulering og omsorgstandpleje og socialtandpleje til visiterede borgere i kommunen og på sigt hjemtages også specialtandpleje. Vi arbejder efter principper fra den anerkendende tilgang samt den motiverende samtale med vægt på evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og deres forældre samt voksentandplejepatienter og deres pårørende. Vores kerneydelse er:
Vi samarbejder for at fremme den bedste tandsundhed for borgere i Holbæk.

Arbejdstid

Stillingen tilrettelægges som en fuldtidsstilling på 35 timer om ugen (1442 timer om året) fordelt på 41 uger med tiltrædelse 1. januar 2025 eller gerne før. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffe- og børneattester samt referencer fra tidligere arbejdsgiver.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

Ansøgning og samtaler

Din motiverede ansøgning, inklusive eksamensbevis, CV samt andre relevante bilag, skal være os i hænde senest den 14. november 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 19. november og eventuelt 2. samtale den 26. november 2024. Ved ledelsesrekruttering i Holbæk kommune anvender vi test og indhenter reference inden ansættelse.
For yderligere oplysninger om stillingen tøv ikke med at kontakte overtandlæge Asmar Housam Alazawi tlf. 72 36 37 33 eller på mail: asmha@holb.dk.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.