Jobopslag

Tandlægerne Fredensborghus søger tandplejer til nyoprettet stilling, 30 timer om ugen.

Tandplejer | Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 16-10-2024

Har du lyst til at blive en del et fællesskab med 2 andre tandplejere, 6 tandlæger, 8 klinikassistenter og 3 receptionister i en klinik, som er drevet af engagement og høj faglighed?

Vi holder til i et smukt, gammelt hus med en rar og tryg stemning, travlhed og søde patienter.

Vi udfører avancerede behandlinger inden for f.eks. implantatbehandling, kirurgi, bidhævning, store protetiske rekonstruktioner, PA-kirurgi og endodonti, ligesom vi er henvisningsklinik indenfor disse behandlinger.

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads hvor vi, på tværs af faggrupper, har et tæt samarbejde om patienterne.

Vi er en ISO certificeret klinik, hvor alle har egne ansvarsområder og vi prioriterer samarbejde og videreuddannelse højt. Vi har 4 hele personalemødedage om året for alle i teamet, hvor vi bl.a. har interne kurser og vidensdeling. Desuden holder behandlere frokostmøde 1 gang om ugen, og behandlermøde en gang om måneden.

Vi arbejder med bl.a. Trios scanner, Cerec Primescan, Cerec fræser, CBCT og mikroskop.

Du kan læse mere om os på www.fredensborghus.dk og du er velkommen til at ringe til klinikken og få en snak med vores tandplejer Mette, hvis du vil høre mere om klinikken. Eller send os blot en ansøgning på tandlaegerne@fredensborghus.dk.

Kontakt annoncøren