Jobopslag

Tandlæge · Colosseum Tandlægerne Slotsgade

Tandlæge | Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 14-10-2024
Erfaren tandlæge til Slotsgade i Odense.

Da en af vores meget erfarne tandlæger, efter over 30 år på klinikken, har valgt at gå ned i arbejdstid fra årsskiftet, søger vi pr. 1. januar en erfaren tandlæge til vores klinik centralt i Odense til en stilling på 3-4 dage om ugen. Timeantal aftales med dig, og vi er fleksible med arbejdstiderne.

Stillingen
Du får en spændende hverdag og overtager fra en erfaren tandlæge med stabile patienter, som har været tilknyttet klinikken i mange år. Vores klinik har 8 lyse behandlerrum med nye Planmeca-units og er bemandet med erfarne klinikassistenter, der kender klinikken, patienterne samt arbejdsgangene.

Klinikken har også erfarne behandlere med særlig interesse inden for endodonti og kirurgi, hvilket giver mulighed for god sparring. Vi er ligeledes henvisningspraksis inden for ovenstående.

Klinikken
Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og har mange faste patienter. Du bliver en del af et velfungerende team på 21 kolleger, herunder 11 erfarne behandlere. Klinikkens centrale placering i Slotsgade giver vores patienter nem adgang til klinikken, og der er parkeringsmuligheder i nærheden.

Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø. Vi vægter både det sociale og det faglige fællesskab højt, hvilket betyder, at sparring er en del af vores kultur. Vi spiser bl.a. frokost sammen hver dag og holder fællesspisning en gang om måneden. Vi bruger Dental Suite, og erfaring med dette er en fordel, men ikke et krav.

Dig
Du er færdiguddannet tandlæge med JUS og har gerne nogle års erfaring, da du overtager fra en meget erfaren tandlæge.
Du kan overskue behandlingsplaner og komplekse behandlingsbehov og ser dig selv i stillingen i lang tid.

Du sætter en ære i at være grundig samt informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst for dem.

Du har en positiv attitude, som smitter af på dine omgivelser, og du møder både kolleger og patienter med et smil. Du bidrager positivt til det kollegiale fællesskab og til, at vi sammen har en god hverdag.

Vi ved, hvor vigtigt et godt samarbejde er, og hvis du har en makker, du samarbejder godt med ved stolen, er vi åbne for, at vedkommende også kan søge ansættelse hos os, så I kan fortsætte det gode samarbejde.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Europas største tandlægekæde med omkring 600 klinikker fordelt over 11 lande i Europa – heraf 28 i Danmark samt eget laboratorium.
Vi gør os umage for ikke blot at levere gode behandlinger, men også at være et godt sted at arbejde. Vi er derfor stolte over siden 2022 at være certificeret i Great Place to Work.

Du får kontinuerligt mulighed for efter- og videreuddannelse, idet vi har stort fokus på at give vores medarbejdere mulighed for at skabe den karriere, de drømmer om – eller for at bygge videre på den, de allerede har. Det er afgørende for vores succes inden for tandlægebranchen, at vores klinikpersonale altid er opdaterede på den nyeste viden og udvikling inden for faget. Til dette formål holder vi interne kurser og bruger vores eget uddannelsescenter, Colosseum Academy, ligesom vi tilbyder diverse hands-on-kurser og udvikling inden for særlige interesseområder.

Ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikleder Katrine Jørgensen på telefon 66119646 eller Talent Acquisition Partner Mie Reenberg på telefon 4113 6000.
Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Vi arbejder for et godt formål
Hos Colosseum Tandlægerne er vi stolte over at være en del af en velgørende arv, der har visionen om 'at have en dyb og positiv indvirkning på menneskers liv i alt, hvad vi gør.' Vi er ejet af en virksomhed med hjertet på rette sted, hvor al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden arbejder for, at alle børn verden over skal have lige adgang til uddannelse og samme muligheder for personlig udvikling, uanset baggrund, bopæl eller familiens indkomstniveau.

Vi gør også en indsats for at hjælpe, hvor der er brug for det her i Danmark. Vores klinikker arbejder hvert år med lokale aktiviteter i vores 'Good Neighbour'-program, hvor de ansatte bidrager til velgørende initiativer i lokalområdet. Mange af vores medarbejdere støtter og igangsætter lokale initiativer, som fremmer bedre mundsundhed og livskvalitet. Dette kan være alt fra indsamling og donation af tøj til gratis tandplejeprodukter for særligt udsatte.

Derudover samarbejder vi med Tandsundhed Uden Grænser (TUG), som arbejder for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande. Vores tandlæger har mulighed for at deltage i dentalmissioner med TUG for at behandle tandsygdomme og udvikle skoletandpleje rundt om i verden.
Vi er også medlem af Dansk Tandsundhed, en brancheorganisation, der arbejder for en styrket tandpleje i Danmark.