Jobopslag

Receptionist til klinik i Roskilde ( 34 timer )

Klinikassistent | Deltid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 03-10-2024

Receptionist til klinik i hjertet af Roskilde

Vi mangler en dygtig receptionist/front Office medarbejder til vores dejlige klinik i Roskilde. Klinikken ligger midt i Algade, tæt på Roskilde station.

Jobbet består primært i tage godt imod patienterne, sørge for at booke tider, tage imod betaling og passe vores telefon. Desuden skal du hjælpe til i sterilisationen samt hjælpe vores tandplejere. Ved sygdom og ferier vil der være brug for at du kan gå på klinik og hjælpe tandlægerne ved stolen.

På klinikken har vi DentalSuite som journalsystem så det er et krav at du har kendskab hertil. Desuden har vi brug for at du også kan navigere i EDI-portalen ifbm. forsikringsager og henvisninger.

Den ugentlige arbejdstid er 34 timer fordelt således:

Mandag: Ulige uger: 7.45-15.00, Lige uger: FRI

Tirsdag: 7.45-16.00

Onsdag: 7.45-16.00

Torsdag: 7.45-16.00

Fredag: 7.45-15.30

Vi forventer, at du er mødestabil og er servicemindet samt har en god holdånd. Vi er 4 tandlæger, 3 tandplejere og 5 klinikassistenter som glæder sig til at møde dig. Vi vægter godt humør og masser af smil højt og gør hvad vi kan for at hjælpe hinanden og sammen skabe en god dag hver dag. Vi prioriterer jævnlige personalemøder, behandlermøder og generelt fokus på høj kvalitet i vores behandlinger. Lyder det som noget for dig så skriv endelig en ansøgning til os og vedhæft dit CV.

Kontakt annoncøren