Jobopslag

Klinikassistent til barselsvikariat i Lyngby

Klinikassistent | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 02-10-2024

Er du en allround klinikassistent, der trives ved stolen?

Og er du frisk på også at give et nap med ved andre ad hoc opgaver?

Så lad os modtage et par ord om dig!

Tandlægen.dk Lyngby Svanen - giver dig ansvar!
Vi gør en dyd ud af at vores patienter føler sig trygge og professionelt behandlet, og som klinikassistent hos os, vil du have et stort medansvar for det. Med en truspilotscore på 4.8 synes vores patienter at være enige.

Vi har en fuldt digitaliseret klinik, der ligger centralt i Lyngby. Vi udfører alle former for tandbehandlinger - også de mere komplicerede. Vi tilbyder herunder behandling i narkose, og klinikken har egen narkoselæge tilknyttet.

Vores dygtige team består af 4 tandlæger, 4 tandplejere, 6 klinikassistenter/adm. og en souschef.

I hverdagen lægger vi generelt vægt på udvikling og trivsel, - i en munter og afslappet tone. God trivsel fremmes, hvis alle ses og høres, hvis alle er hjælpsomme og fleksible, og hvis alle kan mærke, at de gør en forskel. Det har vi fokus på - bl.a. via personalemøder, behandlermøder og sociale aktiviteter for hele personalet.

Som en del af tandlægen.dk ønsker vi at gå forrest - og vi sætter den enkeltes faglige udvikling meget højt. F.eks har vi klinikassistenter, der har dygtigjort sig inden for bæreygtighed, og arbejdsmiljø - vigtige områder for en sund klinik. Og vi har lige haft én klinikassistent afsted på indkøbsuddannelse.

Om dig og jobbet
Du vil blive tilknyttet en fast tandlæge, og der vil dertil være opgaver i receptionen. De øvrige opgaver deles vi om.

Vi vil sætte pris på, at du er:

  • erfaren og selvstændig
  • ansvarlig
  • serviceminded og fleksibel

Og... så gør det absolut ingenting, at du har humor.

Har du kendskab til Dental Suite er det dejligt, men ikke et krav.

Vikariatet er på 37 timer ugentlig og varer til 31.12.2025. Tirsdag vil være en lang dag - til kl. 18. Opstart snarest muligt.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Souechef Mette Sode via e-mail mes.lyngby-svanen@tandlaegen.dk.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Vi tror på, at forskellige perspektiver og baggrunde bidrager til innovation og styrker vores kæde. Vi har en arbejdsplads, hvor alle er velkomne, respekterede og værdsatte uanset køn, alder, etnicitet, seksuel orientering, religion, handicap eller baggrund.

Der er i dag 44 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

  • Ansøgningsfrist
    31. oktober 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg