Jobopslag

Tandplejer til Colosseumtandlægerne Ribe 15-25 timer pr. uge

Tandplejer | Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 02-10-2024

Til vores moderne klink i Ribe søger vi en dygtig Tandplejer til en fast stilling på 15-25 timer om ugen.

Stillingen

Du får en spændende hverdag med egne patienter og en fyldt aftalebog.

Du vil referere til klinikleder, Anni Lambertsen, som også er leder for vores klinikker i Varde og Esbjerg. Hun er en synlig leder, som har et tæt samarbejde med medarbejderne og praktiserer frihed under ansvar samt en åben og ærlig kommunikation.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Undersøgelser
  • PA-behandling
  • Usur efter behov
  • Henvise tilbage til Tandlæge

Klinikken

Klinikken er en flot og moderne klinik med nyeste teknologi centralt i Ribe.

Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og har mange faste patienter.

Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 5 tandlæger, 8 klinikassistenter, 1 klinikleder og 1 elev.

Vi har et godt kollegialt sammenhold og er kendt for vores gode service.

Dig

Du er færdiguddannet Tandplejer, men om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende. Du trives i en hverdag med egne patienter og har en høj faglig stolthed.

Du sætter en ære i at være grundig samt informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst for dem.

Du har en positiv attitude som smitter af på dine omgivelser og møder både kolleger og patienter med et smil, og bidrager positivt til det kollegiale fællesskab og at vi sammen når vores fælles mål.

Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel, men ellers lærer vi dig op.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Europas største tandlægekæde med omkring 600 klinikker fordelt over 11 lande i Europa – heraf 28 i Danmark.

Vi gør os umage for ikke blot at levere gode behandlinger, men også at være et godt sted at arbejde. Vi er derfor stolte over i 2023 at være blevet certificeret i Great Place to Work.

Du får kontinuerligt mulighed for efter- og videreuddannelse, idet vi har stort fokus på at give vores medarbejdere mulighed for at skabe sig den karriere, de drømmer om – eller for at bygge videre på den, de allerede har. Det er afgørende for vores succes indenfor tandlægebranchen, at vores klinikpersonale altid er opdaterede på den nyeste viden og udvikling indenfor faget, og til dette formål holder vi blandt andet interne kurser og bruger vores eget uddannelsescenter Colosseum Academy.

Ansøgning

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Klinikleder, Anni Lambertsen, på mail Anni.Lambertsen@colosseumklinikken.dk eller Talent Acqusition Partner, Mie Reenberg, på telefon 4113 6000.

Vi indkalder løbende til samtaler, og lukker stillingen når den rette kandidat er fundet.