Jobopslag

Tandplejer til Colosseum Tandlægerne Slotsgade i Odense

Tandplejer | Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 02-10-2024

Vi har travlt, og med to kolleger på barsel søger vi en dygtig tandplejer til en fast stilling på vores klinik, centralt i Odense.

Stillingen

Du får en spændende hverdag på en klinik med mange kolleger og god mulighed for sparring med både erfarne tandlæger og tandplejere.

Du vil referere til klinikleder Katrine Jørgensen, som med sin nærværende ledelse går meget op i medarbejdernes trivsel.
Optimalt søger vi en tandplejer til en 4-dages arbejdsuge, men søg gerne, hvis du er interesseret i mere eller mindre.

Klinikken
Klinikken er centralt placeret i Odense med mange faste patienter. Derudover er vi henvisningspraksis for endo og kirurgi. Du vil blive en del af et velfungerende team.

Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø.

Vi vægter både det sociale og det faglige fællesskab højt, hvorfor sparring er en del af vores kultur, ligesom vi spiser frokost sammen hver dag og holder fællesspisning en gang om måneden.

Vi bruger Dentalsuite, og erfaring med dette er en fordel, men ellers står vi klar til at lære dig det.

Dig
Du er færdiguddannet tandplejer og har gerne nogle års erfaring, men det er ikke et krav.
Du trives i en hverdag med egne patienter og har en høj faglig stolthed. Du er grundig i din diagnostik, røntgenbeskrivelse og journalføring, og du sætter en ære i at lave den bedst mulige behandling hver gang samt informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst for dem.

Du har en positiv attitude, som smitter af på dine omgivelser, og du møder både kolleger og patienter med et smil. Du bidrager positivt til det kollegiale fællesskab og til, at vi sammen når vores fælles mål.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Europas største tandlægekæde med omkring 600 klinikker fordelt over 11 lande i Europa – heraf 28 i Danmark.

Vi gør os umage for ikke blot at levere gode behandlinger, men også at være et godt sted at arbejde. Vi er derfor stolte over i 2023 at være blevet certificeret som et Great Place to Work.

Du får kontinuerligt mulighed for efter- og videreuddannelse, idet vi har stort fokus på at give vores medarbejdere mulighed for at skabe sig den karriere, de drømmer om – eller for at bygge videre på den, de allerede har.

Det er afgørende for vores succes inden for tandlægebranchen, at vores klinikpersonale altid er opdaterede på den nyeste viden og udvikling inden for faget. Til dette formål holder vi blandt andet interne kurser og bruger vores eget uddannelsescenter, Colosseum Academy.

Ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikleder Katrine Jørgensen på katrine.jorgensen@colosseumklinikken.dk eller Talent Acquisition Partner, Mie Reenberg, på telefon 4113 6000.

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er



Om Colosseum Tandlægerne

Colosseum Danmark er en del af Colosseum Dental Group, der er den førende paneuropæiske tandlægegruppe. Koncernen har mere end 620 moderne og veludstyrede klinikker og 50 laboratorier fordelt over 11 lande i Europa. Næsten 12.500 dygtige tandlægefaglige medarbejdere udfører behandlinger af høj kvalitet, der dækker alle specialer, og stræber efter fremragende patientpleje. Hos Colosseum Dental Group benytter vi de nyeste teknologier og uddannelser til at levere tjenester af høj kvalitet med fokus på fremragende patientpleje. Vi bekymrer os om vores patienter, vores kollegaer og de samfund, vi opererer i, og så samarbejder vi i et internationalt netværk til gavn for alle.

Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, der et globalt professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding har et langsigtet engagement inden for tandpleje gennem sin investering i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA. Langsigtet værdiskabelse for et velgørende formål er helt central for Jacobs’ arv, og Jacobs Holdings eneste økonomiske modtager er Jacobs Foundation – en af verdens førende velgørende fonde dedikeret til udvikling af børn og unge på globalt plan.

Grundlagt i 2017 Medarbejdere Ca. 400
Kontakt annoncøren