Jobopslag

Tandplejer til stor og splinterny klinik i Kolding

Tandplejer | Fuld tid | Region Syddanmark | Ikke fundet. | Oprettet d. 26-08-2024
Er du vores nye tandplejer?

En tandplejer med passion for forebyggelse, diagnosticering og PA-behandling?

Og drømmer du om at udøve dit fag i nye omgivelser med erfarne kolleger?

Så er tandlægen.dk Kolding stedet for dig!

Vækst giver plads til udvikling
Tandlægen.dk Kolding er i vækst - og giver dermed mulighed for at arbejde med alle aspekter af tandplejerfaget. Vi har således stor tilgang af nye patienter, og har derfor brug for flere tandplejere.

Vi er et team på enogtyve, hvoraf seks af os er meget dedikerede tandplejere, der altid er klar til sparring omkring patienter og den rette behandling. Vi bor i fine nye veludstyrede lokaler på Albuen i Kolding, og er digitaliseret med bl.a. intraoral scanner og panorama røngten. Vi har desuden egen produktion af protetik. Vi udfører de fleste behandlinger in-house - også kirurgi. Bl.a. visdomstandsoperationer, rodresektion og kirurgisk behandling af paradentose.

Hos os er der højt til loftet. Vi vægter både faglighed, det gode samarbejde og en hyggelig stemning. Vi giver plads til selvstændighed og medbestemmelse. Der afholdes dertil løbende møder i behandlerteamet, således at vi i fællesskab kan drøfte behandlingsplaner mv.


Bootcamp og mentorordning
For ansatte tandplejere med relativ kort erfaring tilbyder vi en bootcamp i 2025. Bootcampen giver ekstra god indføring i særloven, journalskrivning, behandlingsplaner mv.
Samtidig bliver man tildelt en mentor, som altid er klar med gode råd, når tvivlen sætter ind.


Om dig og jobbet:
Som tandplejer har du en central rolle i bevarelsen af vores patienters tandsundhed - bl.a. via undersøgelser og diagnostik samt PA-behandlinger.

Vi vægter højt, at du:

  • Har en stor empati i dit møde med forskellige mennesker
  • Er fagligt engageret og brænder for dit fag
  • Er indstillet på at være fleksibel, hjælpsom og ansvarlig
  • Har et glimt i øjet, og sætter pris på en humoristisk og frisk tone.

Vi er fleksible omkring antal timer, og tager gerne hensyn til dine specifikke behov. Opstart efter aftale. Du tilbydes lupbriller efter 3 mdr.'s ansættelse.

Er du nyuddannet, tager vi hensyn til, at du lige skal etablere dig som en dygtig behandler, og støtter dig på bedste vis i den første tid.


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Amela Karabeg via ak.kolding@tandlaegen.dk eller via direkte på tlf. 25 54 06 94

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.



tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Vi tror på, at forskellige perspektiver og baggrunde bidrager til innovation og styrker vores kæde. Vi har en arbejdsplads, hvor alle er velkomne, respekterede og værdsatte uanset køn, alder, etnicitet, seksuel orientering, religion, handicap eller baggrund.

Der er i dag 44 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

  • Ansøgningsfrist
    26. september 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg