Jobopslag

Klinikassistent søges til Colosseum Tandlægerne Østerport

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 26-08-2024

Om stillingen

Vi søger en Klinikassistent til tiltrædelse d. 1. september eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 32 timer om ugen, fordelt på 4 arbejdsdage.

Vi søger en stabil, smilende og imødekommende klinikassistent som har lyst til indgå en team bestående af 4 tandlæger, 3 tandplejere, 4 klinikassistenter og klinikchef. Du får i hvert fald en flok af skønne kollegaer og rig mulighed til faglig og personlig udvikling.
Vi søger dig som har gåpåmod, er positiv person og har lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø på klinikken.

Stillingen er allround, dvs. assistance ved stolen, steril og reception arbejde kan forekomme hvis interesse for det. Kirurgisk erfaring er en fordel men ikke et krav. Vi arbejder med dental suite, hvis du ikke kendskab til den, så skal vi nok lære dig op i det.

Samarbejde og sparring er en stor og meget vigtig del af vores hverdag og vi prioriterer gode relationer til hinanden og ikke mindst vores patienter.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere løbende udvikler sig og holder sig opdateret på nyeste viden og processer. Derfor tilbyder vi også både interne såvel som eksterne kursus aktiviteter.

Ansøgning sendes til Daliborka på mail: daliborka.olujic@colosseumklinikken.dk.

Du er også velkommen til at skrive eller ringe til Daliborka hvis yderligere spørgsmål.

Tlf.nr.: 92150676

Vi glæder os til at høre fra dig.

Opstart: 1. september 2024, eller snarest derefter.


Om Colosseum

Vores hoved fokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling.






Om Tandlægeselskabet Colosseum Østerport

Dejlig moderne klinik i 3 plan.

Kontakt annoncøren