Jobopslag

Barselsvikariat – med mulighed for fastansættelse

Tandlæge | Deltid, Fuld tid, Vikariat | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 02-09-2024
Da vores kollega går på barsel oktober 2024, søger vi en barselsvikar – eller måske er det en fastansættelse(?)

Vi er en mindre klinik, som i oktober 2024 flytter til nye og større lokaler – dog kun 5 minutters gang fra nuværende adresse.
Du kommer derfor til at arbejde på en helt nybygget klinik indrettet med fokus på god ergonomi og behageligt arbejdsmiljø

Lige nu er vi 3 tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter og 2 dygtige elever.
Vi udfører alle former for tandbehandling, dog ikke fixturisættelse i forb. m implantatbehandling. Og vi har nok at lave Vi bestræber os altid på god service og høj faglighed, men gerne i uhøjtidelig tone. Og vi hjælper hinanden uanset faggruppe, anciennitet eller arbejdsopgave.
Vi vægter mødestabilitet, arbejdsindsats og godt humør højt.

Vi ligger i midten af Hjørring hvor bus, tog og ubegrænset p-plads er lige om hjørnet. Vi tilbyder et vikariat, men der er mulighed for en fast stilling. Vi er åbne for både fuld tid og deltid, samt placering af arbejdstider – en meget fleksibel stilling :). Vi vil gerne udnytte dine kompetencer og interesser bedst muligt, men forventer at du kan varetage alle former for almindeligt tandlægearbejde. Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning til nille@nillehastrup.dk (fuld diskretion) Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Tandlæge Nille Hastrup

Alle former for tandbehandling - dog ikke fixturisættelse i forb. m. implantatbehandling.

Hyggelig uformel omgangstone. Store smil hos både medarbejdere og patienter :)

Kontakt annoncøren