Jobopslag

Tandplejer til spændende stilling søges

Tandplejer | Deltid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 14-08-2024

Tandplejer kunne du tænke dig at arbejde på en klinik, hvor patienterne tilbydes den mest optimale behandling for at sikre, at tandsættet behandles som helhed på den mest forsvarlige måde? Så benyt muligheden for at komme i betragtning til en stilling som Tandplejer på Vestsjællands Tandlægecenter. Vestsjællands Tandlægecenter er en unik tandklinik. Hos os får du mulighed for at være med til at opbygge og forme den måde, vores patienter oplever det at komme på klinikken på.


Du sikrer fagligheden i behandlingerne.
Som Tandplejer på Vestsjællands Tandlægecenter har du din faglighed på plads, og vægter den højt i behandlingerne af vores patienter. Du råder og vejleder vores patienter således, at de bliver i stand til at træffe sunde valg for deres tænder i tide.

Dit ansvar vil blive at:
Sikre venlig og imødekommende modtagelse og behandling af patienterne. Gennemføre undersøgelser, tandrensning og parodontose behandling på klinikkens patienter. Mulighed for at arbejde med laser. Tilrettelægge behandlingsforløb for patienterne inden for dit fagområde. Sørge for at patienterne tilbydes den bedst mulige behandling.

Bliv en del af noget helt unikt.
Vestsjællands Tandlægecenter er en klinik, hvor vi tilbyder behandlinger på et højt fagligt niveau. Vores ambition er at vores patienter skal være glade for deres smil hele livet. Det er det vi arbejder for, og det gør vi bedst ved at alle ansatte på klinikken har de samme værdinormer. Derfor kommer du til at opleve en kultur, hvor samarbejde og kerneværdier er i centrum.

Tandfaglig baggrund. Du er en erfaren tandplejer, som kan motivere vores patienter, og kan være en kompetent sparringspartner for dine kollegaer i det daglige. Du håndterer en afvekslede hverdag og drives af at levere et højt serviceniveau og udføre behandlinger på et lige så højt niveau. Med din baggrund som tandplejer har du en bred viden og erfaring med parodontosebehandlinger.

Du behersker engelsk i skrift og tale, da klinikken deltager i omfattende efteruddannelse, og dette ofte vil foregå på engelsk.

Bliv en del af teamet på Vestsjællands Tandlægecenter. På Vestsjællands Tandlægecenter skaber vi succeser sammen og du kan se frem til at blive en del af et team med et tæt fællesskab. Vi ser meget frem til at læse din ansøgning og dit cv, som du kan sende til info@vtand.dk Du kan finde mere information om Vestsjællands Tandlægecenter på vores hjemmeside: www.vtand.dk

Ansættelse gerne 01/10/2024.Samtaler efter 30/8. Vi gennemlæser løbende ansøgningerne, og ansættelsesprocessen afsluttes først, når vi har fundet den rigtige til stillingen.

Om Vestsjællands Tandlægecenter

Vi tilbyder alt inden for moderne tandpleje. Vores tandklinik i Slagelse laver alt fra tandeftersyn til de mest avancerede behandlinger. Vores tandlægearbejde er på et højt fagligt niveau med kvalitet og æstetik i højsædet. Vi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer.

Kontakt annoncøren