Jobopslag

Tandplejer - erfaren/nyuddannet - til Grindsted

Tandplejer | Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 12-07-2024
Erfaren, forholdsvis ung i faget eller helt ny?

Uanset om du er helt selvkørende eller har brug for ekstra sparring, står vi klar til at udfordre dig!

Tandlægen.dk Grindsted - har fokus på din trivsel!
Hos tandlægen.dk Grindsted er der højt til loftet. Vi gør en dyd ud af den gode stemning, og at vi til enhver tid hjælper hinanden. Vi har således både meget tilfredse medarbejdere og - med en trustpilotscore på 4,9 - har vi også tilfredse patienter. Det sætter vi pris på!

Vi har to klinikker i Grindsted og Ansager, og har det det udstyr, der hører sig til på en moderne klinik - bl.a. panoramarøngten og 3D scanner.

Vi er i alt 22 medarbejdere, herunder 7 behandlere. Vi bestræber os på at være i front på både behandlings- og forebyggelsessiden, og lægger derfor vægt på vedvarende udvikling og samarbejde - både for at sikre en god hverdag og for fortsat at sikre en høj tilfredshed hos vores mange trofaste patienter.

Vi giver plads til selvstændighed og tager os samtidig tid til sparring – både generelt og i relation til specifikke patienter.

Tandlægen.dk - et fællesskab med bootcamp og mentorordning
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt og tilbyder løbende kurser. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en
fast del af behandlergruppen. Alle behandlere tilbydes lupbriller.

For ansatte tandplejere med relativ kort erfaring tilbyder vi en bootcamp i 2025. Bootcampen giver ekstra god indføring i særloven, journalskrivning, behandlingsplaner, PA-behandlinger mv.
Samtidig bliver man tildelt en mentor, som altid er klar med gode råd, når tvivlen sætter ind.


Om dig og jobbet:
Som tandplejer har du en central rolle, og skal være garant for kompetent behandling af vores patienter inden for tandplejerfaget. Dette indeholder bl.a. undersøgelser og diagnostik samt PA-behandlinger.

Vi vægter højt, at du:

? Har en stor empati i forhold til at møde mange forskellige mennesker
? Er fagligt engageret og brænder for dit fag
? Er indstillet på at være fleksibel, hjælpsom og ansvarlig

Vi kan tilbyde dig 30 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt. Opstart hurtigst muligt

Er du nyuddannet, tager vi hensyn til, at du lige skal etablere dig som en dygtig behandler, og støtter dig på bedste vis i den første tid.


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Anni Schultz Pedersen på e-mail: asp.ansager@tandlaegen.dk eller klinikchef Irene Østerby på email: io.ansager@tandlaegen.dk

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Pga. sommerferien kan det ske, at vi først vender tilbage i august måned.



tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 45 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

  • Ansøgningsfrist
    31. august 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg