Jobopslag

Frisk på faglige udfordringer?

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 01-07-2024

Dentist.dk inviterer en dedikeret tandplejer, der har hjertet og fagligheden på rette sted til at blive en del af vores klinik i Hadsten, blot 30 minutter fra Århus.

Vi tilbyder en deltidsstilling på 4 dage, hvor du kan forvente spændende faglige udfordringer og en omhyggelig støtte til din professionelle udvikling med kontinuerlig efteruddannelse. Opstart vil blive aftalt individuelt, men gerne hurtigst muligt.

Dygtigt team, inspirerende miljø

Vi er et engageret team bestående af både 6 tandlæger, 2 tandplejere foruden dig samt 6 klinikassistenter, en receptionist og 2 klinikmedhjælpere.

Ud over vores fokus på høj kvalitet og faglighed skaber vi en uformel og humoristisk atmosfære. Hos Dentist.dk bliver du en del af et fællesskab, hvor vi deler både sociale og faglige øjeblikke. Vores team står klar til at støtte dig i alt fra faglig sparring til tekniske udfordringer som IT og udstyr.

Tandplejer med passion og faglig dedikation

Vi søger en tandplejer, der tager sig tid til at lytte og levere en god oplevelse, hvor kvalitet er altafgørende fra start til slut. Klinikken har gode loyale patienter, og du vil have mulighed for at stifte bekendtskab med en masse forskellige mennesker.

Vi er en klinik med vind i sejlene, og har derfor brug for en tandplejer som kan give gode og rare oplevelse til patienterne.

Bliv en del af vores udvikling!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på job@dentist.dk eller ringe til Majbritt allerede i dag og hør nærmere på 20 77 32 66.

Kom og vær med til at forme en spændende udvikling, hvor vi stræber efter at give dig den optimale plads til at udvikle dig som tandplejer og som menneske.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!