Jobopslag

Vil du ha’ mange behandlinger og dygtige søde kollegaer?

Tandlæge | Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 01-07-2024
Vi søger en dynamisk og behagelig tandlæge med hjertet og humoren på rette sted. Hvis du allerede har en masse erfaring og måske interesse for kirurgi, er det helt perfekt, og vi sørger til gengæld for en masse at lave.

Klinikken ligger i Hadsten, ikke langt fra Århus. Stillingen er en fuldtidsstilling eller hvad vi nu kan blive enige om med opstart snarest muligt.

Vi er et frisk team bestående af 6 tandlæger, 3 tandplejere og 7 klinikassistenter. Vi sætter vores faglighed utrolig højt men har en uformel og hyggelig tone. Vi har drøn travlt og mangler derfor en kollega og flere hænder. Du kan forvente, at du får travlt med alle typer af behandlinger. Så er du frisk på at smøge ærmerne op er venlig og imødekommende, så er du den rette for os.

Kom og vær med i en spændende udvikling, hvor vi vil gøre alt for, at du kan få den optimale arbejdsplads og udvikler dig som tandlæge og menneske. Stillingen er som nævnt fuldtids med opstart efter aftale.

Tiltrædelses snarest eller efter aftale. Send din ansøgning til job@dentist.dk eller ring til tandlæge Majbritt allerede i dag og hør nærmere på 20773266