Jobopslag

Klinikassistent til stor klinik i Århus C

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 01-07-2024

Til en alsidig, moderne klinik beliggende midt i Århus C, søges en klinikassistent, som vil få mulighed for at arbejde både ved stolen og i receptionen. Du skal kunne assistere ved tandlægestolen, hvor vi udfører alle former for behandling. Der laves en del kirurgi på klinikken, og der vil være mulighed for at hjælpe til ved eksempelvis indsættelse af implantater. Vi bruger journalsystemet Dentalsuite, så kendskab til dette vil være en fordel.

Vi ønsker en person som er positiv og fleksibel. Det er vigtigt, at du kan arbejde effektivt og roligt på klinikken, samt at du kan agere professionelt og imødekommende i receptionen.

Vi kan tilbyde en stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er god mulighed for at udvikle sig som en del af et dynamisk team, og hvor alle samarbejder på tværs af faggrupper. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og på at være en god arbejdsplads for alle medarbejdere.

Det er ikke et ultimativt krav, at du er uddannet klinikassistent, men erfaring med omgang med patienter er en fordel.

Vi tilbyder løn efter anciennitet og kvalifikationer, og stillingens timetal kan aftales individuelt. Dog forestiller vi os mellem 30 og 37 timer.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores velfungerende team, så send en ansøgning til:

info@tandlaegerne-klostergade.dk

eller:

Tandlægerne Klostergade
Klostergade 568000 Århus C, Att.: Tina Wilson

Om Tandlægerne Klostergade

Stor alsidig klinik med god beliggenhed

Kontakt annoncøren