Jobopslag

Dedikeret klinikassistent søges til Københavns bedste tandlægeklinik :-)

Klinikassistent | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 06-05-2024
Har du lyst til at gøre en forskel på en moderne klinik, der har stor diversitet i hverdagen og brænder du for at gøre en forskel?

Så er det dig vi søger som klinikassistent til vores topmoderne klinik i København Indre By.


Vi søger nemlig en dygtig klinikassistent med lyst til at arbejde i et lærerigt og sjovt miljø og som har lyst til en dynamisk hverdag.
Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med meget venlige åbningstider, da vi også går højt op din Work-Life-Balance.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Du bliver en del af et veletableret team i København City på vores centralt beliggende klinik, og som klinikassistent hos Colosseumtandlægerne Palæklinikken, vil du blive en del af et støttende og højt uddannet team, der ud over DIG også består af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 andre klinikassistenter, samt 1 Receptionist.

Arbejdsopgaverne vil være at assistere tandlægen ved behandlinger, sterilrums- og administrative opgaver og det vil være en fordel med kendskab til DENTALSUITE.

Du vil få en lærerig, spændende og udfordrende hverdag med mulighed for ansvarsområder og personlig udvikling i tæt samarbejde med kollegaer og god sparring

Det er afgørende, at du har et glimt i øjet, er kundevenlig og mødestabil med en dedikation til samarbejde og bidrager til et sundt og let arbejdsmiljø. Yderligere har du evnen til også at komme med dit høje humør og så er du psykisk robust.

Din nye arbejdsplads

Klinikken er beliggende tæt på Metro (Kongens Nytorv) og lige op ad Nyhavn. Vi er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få kolleger, der lægger vægt på faglighed, et dybt engagement, og som har en humoristisk, uhøjtidelig og fri omgangstone med gensidig respekt.

SÅ, hvis du derfor er kundeorienteret med et glimt i øjet og ikke bange for at tage fat, så send os et par linjer om Dig selv sammen med dit CV – eller ret hurtig henvendelse til os – da det måske lige netop er dig vi mangler?

Søg Stillingen

VI glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om Palæklinikken - en del af Colosseum

Topmoderne klinik med 5 stole, 3SHAPE TRIOS scannere, Dentalsuite, Panorama, Romexis, Intra orale kameraer, som har vægt på kosmetisk tandpleje, implantater, super central beliggende tæt på Nyhavn og Kgs.Nytorv Metro

Kontakt annoncøren