Jobopslag

Tandlæge 3-4 dage ugentlig i Holbæk

Tandlæge | Deltid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 17-04-2024

Tandlægerne Jernbanevej i Holbæk søger pr. 1. juni, eller snarest derefter, en tandlæge til en eksisterende stilling på 3-4 dage om ugen med mange patienter og god omsætning. Der venter dig en fuld aftalebog med alsidig tandbehandling, og det er en fordel, hvis du har en vis rutine. I dagligdagen arbejder vi sammen om at finde gode løsninger for vores patienter, og du vil altid have mulighed for at få god sparring med erfarne kollegaer. Vi forventer, at du er fagligt engageret og har en høj standard med fokus på den rette løsning for patienten.


Tandlægerne Jernbanevej ligger lige ved Holbæk Station og 45 min. fra København. Klinikken er velfungerende med 8 klinikassistenter, 6 tandlæger samt en kæbekirurg tilknyttet. Vi laver alle former for tandpleje, dog ikke ortodonti. På klinikken prioriterer vi en afslappet stemning for patienter og personale, og vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning på ansoegning@jbv4300.dk

Tandlægerne Jernbanevej
www.jbv4300.dk

Om Tandlægerne Jernbanevej

Tandlægerne Jernbanevej i Holbæk oplever i øjeblikket meget stor tilgang af nye patienter.
Tandlægerne Jernbanevej ligger lige ved Holbæk Station og 45 min. fra København. Klinikken er velfungerende med 8 klinikassistenter, 6 tandlæger samt en kirurg tilknyttet. Vi laver alle former for tandpleje, dog ikke ortodonti. På klinikken prioriterer vi en afslappet stemning for patienter og personale, og vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Kontakt annoncøren