Jobopslag

GODT SMIL ADMINISTRATION SØGER MEDARBEJDER TIL VORES BACKOFFICE

Receptionist | Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 16-04-2024

SKAL DU MED PÅ HOLDET I VORES BACKOFFICE?

Godt Smils Backoffice består af 4 medarbejdere, og er en del af økonomiafdelingen på i alt 18 medarbejdere med forskellig baggrund men med en fælles interesse i at skabe en god arbejdsplads.

Har du en bred administrativ klinikerfaring, er du måske vores nye kollega.

Stillingen består af support til vores 35 klinikker, herunder kommuneregninger/inkassosager og system håndtering i Aldente. Vi tilbyder et job, hvor du vil få en meget bred kontaktflade i hele organisationen, og hvor du vil blive en efterspurgt sparringspartner. I et uformelt miljø bliver du en central del af en vækst organisation, der er præget af iværksætterånd.

Vores holdning er at vi er seriøse i forhold til at gøre et godt stykke arbejde – men samtidig skal vi også have det sjovt med hinanden og hjælpe når det er nødvendigt.

Lidt om dig

Du sætter en ære i at levere et højt serviceniveau overfor interne og eksterne samarbejdspartnere, samt høj kvalitet til rette tid. Du har en bred praktisk klinikerfaring eventuelt som klinikassistent/receptionist fra en tandlægeklinik med godt kendskab til Al Dente og/eller kommune tilskudsregler.

Du kan genkende dig selv i nedenstående:


Du har en bred administrativ klinikerfaring med godt kendskab til Aldente

Du er fortrolig med Excel (Microsoft Office Pakken) – er dog ikke et krav

Du trives i et til tider hektisk miljø, og kan holde mange bolde i luften samtidig

Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og bidrager fagligt såvel som socialt i et team

Du er venlig, imødekommende og en god kollega


DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE:

Registrering af daglige indbetalinger fra patienter og lave udbetalinger til patienter

Kontakt og support til klinikkerne i forbindelse med kommunesager/Inkassosager og procedure generelt

Registrering af Garantisager

Sende inkassosager til vores inkasso samarbejdspartner

Registrering af kampagner

Diverse afstemninger og ad hoc opgaver
Som administrativ medarbejder i Backoffice får du en bred sparingsrolle til klinikkerne. Du bliver en vigtig ressource for den enkelte klinik, for hvem du varetager en del af det administrative arbejde.

FAKTA OM GODT SMIL TANDLÆGERNE

Godt Smil Tandlægerne er Danmarks førende tandlægekæde. Vi udfører tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. Godt Smil består på nuværende tidspunkt af 35 topmoderne tandlægeklinikker fordelt i landets større byer, og beskæftiger ca. 750 dygtige ansatte. Hver måned oplever Godt Smil klinikkerne en tilgang på 6.000-7.000 nye patienter. Økonomiafdelingen varetager al økonomisk og regnskabsmæssig håndtering for alle klinikker i Godt Smil koncernen. Økonomiafdelingen er en del af Godt Smils administration og vi sidder sammen i lokaler på Ormhøjgårdvej i Horsens. Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøg via hjemmesiden. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager Brian Braae Pedersen på telefon 44 12 81 45.

Kontakt annoncøren