Jobopslag

Tandlægerne Nørrebrogade søger en klinikassistent eller elev

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 24-04-2024

Vores klinik søger en dygtig klinikassistent til en stilling på 32-37 timer.

Vores nuværende team består af 2 tandlæger, 2 tandplejere, 1 receptionist, 2 klinikassistenter og 1 elev.

På klinikken udfører vi alle former for behandlinger og der er mulighed for, at du som klinikassistent kan få særlige ansvarsområder og styrke særlige interesseområder.

Vi er en moderne klinik i fortsat udvikling. En klinik der kan tilbyde en afvekslende og udfordrende hverdag med fokus på det faglige men også med stor fokus på det menneskelige og kollegiale.


Vores klinik ligger centralt på Nørrebro i lyse, dejlige og rummelige lokaler med udsigt ud over Assistens Kirkegården. Klinikken ligger tæt på bus, tog og metro.

Vi forventer af dig, at du indgår som en engageret og dedikeret del af vores team, at du har lyst til udvikling og er interesseret i at tage ansvar. Det er en fordel, hvis du kan foretage tandrensning, røntgen og aftryk, intraoral scanning med 3D scanner, hjælpe til i receptionen (vi har Dentalsuite) etc.

Vi lægger vægt på, at vi hjælper hinanden og i fællesskab løfter opgaverne på klinikken, så vi kan levere den bedst mulige behandling og den bedst mulige service. Vi vægter en god stemning på klinikken højt og vil sætte pris på, at du aktivt bidrager til dette.

Arbejdstiden er 37 timer men deltid kan forhandles, hvis du er den rette.

Vi har ikke weekend åbent.

Tiltrædelse ifølge aftale. Ansøgning og cv kan mailes til: info@tand63.dk

Spørgsmål: Kontakt Sally på mobil 25 39 27 07 eller Majbritt på mobil 51 92 00 33