Jobopslag

Tandplejer til det hyggelige Islands Brygge

Tandplejer | Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 15-04-2024
Har du som tandplejer erfaringen med selvstændigt at undersøge, forebygge og PA-behandle patienter? Så har vi en spændende stilling til dig.

Send os et skriv om dig hurtigst muligt!


Klinik på det farverige Islands Brygge
Vi er tandlægen.dk Islands Brygge - og har den skønneste klinik, beliggende det absolut bedste sted i København.

Vores team består af 5 tandlæger, 6 tandplejere (1 på barsel), 1 souschef, 5 klinikassistenter og tre klinikassistentelever

Vi har 8 klinikrum, der er fuldt digitaliserede, og vi bruger Dental Suite. Vi arbejder desuden med Trios-scanner i vores hverdag på tværs af faggrupper

Vores tandplejere står for diagnostisering, forebyggelse, paradentosebehandlinger mm.

I dagligdagen vægter vi en høj faglighed, en afslappet og tryg atmosfære samt et godt arbejdsmiljø. Vi har et godt humør og en høj trivsel.

Vi sætter et samarbejde på tværs af behandlerteamet højt og er gode til at bruge hinanden. Vi holder jævnligt både personalemøder, behandlermøder og TP-møder. Vi ønsker en gennemsigtig og struktureret arbejdsgang, og er altid klar til at lære af hinanden.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Tandplejerfunktionen bliver netop prioritet højt, og vi stiller lupbriller til rådighed.



Om dig og jobbet
Du er en tandplejer, der gerne har erfaringen til selvstændigt at varetage behandlingen af egen patientgruppe.

Med afsæt i en solid faglig base skal du have lyst til at gøre både din egen men også patientens dag god. Et smil smitter, og vi har med godt humør vænnet vores patienter til et højt service- og vidensniveau, så både faglighed og den gode stemning præger vores hverdag.

Vi kan tilbyde sundhedsforsikring, skønne kollegaer, faste sociale arrangementer og ikke mindst den lokale kolorit fra Islands Brygge.

Vi kan tilbyde 30 timer ugentligt - herunder vil indgå en lang dag til kl.18.00, og en dag hvor man møder kl. 7.00

Opstart snarest muligt.


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Trine Ulrichsen på telefon 32 57 75 44 eller twu.islandsbrygge@tandlaegen.dk.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 45 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

  • Ansøgningsfrist
    12. ,maj 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg