Jobopslag

Ny overtandlæge til Jammerbugt Kommune

Overtandlæge | Fuld tid | Region Nordjylland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 12-04-2024

Vi vil se sunde tænder og flotte smil hos vores børn og unge i Jammerbugt Kommune – de fortjener det!

Vil du stå i spidsen for en ny, moderne tandklinik? Kan du sætte retning og videreudvikle den kommunale tandpleje, så vi også i fremtiden kan indfri vores ambitioner? Så har vi et attraktivt job som overtandlæge, der giver dig muligheden.

Den kommunale tandpleje i Jammerbugt Kommune har en spændende fremtid foran sig. Kommunalbestyrelsen har i forbindelse med Budget 2022 besluttet, at kommunens i dag tre behandlingssteder samles i en ny fælles kommunal tandklinik. Det ser vi frem til, da det giver os helt nye muligheder for at videreudvikle den kommunale tandpleje – og det med dig i spidsen.

Du vil således få en unik mulighed for at være med helt fra byggeprocessen. Vi kan afsløre, at der er lagt vægt på, at det nye byggeri skal fremstå moderne og indbydende med en arkitektonisk vision, der kombinerer funktionalitet, æstetik og en behagelig og imødekommende atmosfære for patienterne og personalet i tandplejen. Vi er derfor godt på vej, og samtidig er der fortsat rig mulighed for, at du kan sætte dit præg fx på indretning m.v. Byggeriet forventes at stå klar ultimo 2025.

Samtidig vil du blive modtaget af tandplejens dedikerede kolleger. Det samlede team har en stærk ambition om at lykkes, og samarbejdet om den fælles kerneopgave er meget velfungerende.

Børnetandplejen udgør i dag hovedparten af tandplejens opgaver. Kommunens tandpleje har bl.a. en meget veldrevet tandreguleringsklinik og egen specialtandlæge. Derudover varetages der opgaver inden for specialtandpleje i samarbejde med Aalborg Kommune samt i mindre omfang omsorgstandpleje.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter en dygtig leder og tandlæge, der brænder for at stå i spidsen, sætte retning og videreudvikle det kommunale tandplejetilbud, så alle børn og unge uanset deres baggrund har muligheden for at få sunde tænder som voksne.

De dygtige medarbejdere, og udsigten til en ny fælles tandklinik, giver dig desuden en oplagt mulighed for at arbejde med områdets organisering og arbejdstilrettelæggelse, så der skabes nye synergier i jeres fælles opgaveløsning. Det ér derfor afgørende for os, at du har lyst til ledelsesopgaven og trives med den frihed og det ansvar, du har i forhold til at udvikle det fælles kommunale tandbehandlingstilbud, både på kort og længere sigt. Du vil i mindre grad skulle varetage kliniske opgaver, så ledelsesopgaven har din største prioritet. Desuden er der ansat administrativt personale, der understøtter med de administrative opgaver.

Vi forestiller os derudover, at du

  • Er autoriseret tandlæge, med ret til selvstændigt virke og nogle års erfaring.
  • Har ledelseserfaring eller et stærkt ønske om at arbejde med ledelse.
  • Har ambitioner på tandplejens og fagområdets vegne og et ønske om at sætte tandsundhed på dagsordenen.
  • Er en dygtig teamplayer, der kan lykkes gennem andre.
Vi tilbyder

Et spændende job med plads til både ledelse, udvikling og klinisk arbejde. Ud over 29 gode kolleger i dit daglige arbejdsfællesskab, får du mulighed for at indgå i et frugtbart netværk med de øvrige nordjyske overtandlæger. Endelig indgår du i et dynamisk lederteam i det samlede familie- og forebyggelsesområde. Her er overtandlægen en væsentlig aktør i forhold til kommunens samlede tidlige og forebyggende indsats på børne- og ungeområdet.

Du kan med andre ord se frem til et spændende lederjob, hvor du

  • Bliver en del af et aktivt tandplejeteam kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø
  • Får gode muligheder for at arbejde udviklende med tandplejen
  • Tilbydes en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en
  • Tilbydes fleksible og frie rammer for din ledelse af tandplejen
  • Aktivt bidrager med din tandlægefaglige ekspertise i det samlede forebyggelsesarbejde i Jammerbugt Kommune.
Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte direktør i Børne- og Familieforvaltningen Diana Lübbert Pedersen på telefon 41 91 24 31, hvis du vil vide mere om jobbet og dine muligheder som overtandlæge.

Du kan læse kommunens vision her, ledelsesgrundlag her og specifikt om tandplejen her.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Tandplejen benytter aktuelt sine behandlingssteder i Aabybro, Kaas og Brovst. Det daglige arbejdssted for overtandlægen vil aktuelt være klinikken i Aabybro og Kaas indtil den nye fælles tandklinik forventes at stå klar ultimo 2025 med placering i Brovst.

Aabybro, Kaas og Brovst ligger blot ca. 30-40 minutters kørsel fra Aalborg. Er du nysgerrig på bosætningsmuligheder i Jammerbugt Kommune, kan du med fordel læse her.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.