Jobopslag

Hvordan ser din drømmestilling ud?

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 02-07-2024

- Drømmer du om en arbejdsdag, hvor du bliver anerkendt for din faglighed og hvor du får stor indflydelse? Så skal du søge stillingen og blive vores femte tandplejer.

På klinikken udfører vi alle aspekter af tandlægefaget fra fluoridbehandling af mælketænder, PA-behandlinger til andre kirurgiske indgreb og implantatbehandlinger. Vi er fuldt digitaliserede og bruger bl.a. 3Shape Trios og OTP. Vi har en systematisk tilgang til PA-behandlinger og anvender de nye PA-klassifikationer. Der er regelmæssige behandlermøder, hvor sparring med dine tandplejerkollegaer er vægtet højt.

”Kulturen på klinikken er præget af anerkendelse, tryghed, fællesskab og mulighed for udvikling" udtaler tandplejer Lene Aagaard Thomsen. ”Desuden har vi selv indflydelse på vores arbejdsdag, f.eks. hvor lang tid vi afsætter til patienterne.”

Som tandplejer vil du få dit eget faste rummelige klinikrum med aircondition, gratis parkering nær klinikken, EMS, professionel slibning af dine instrumenter, rig mulighed for videreuddannelse, som du selv kan tilrettelægge samt søde patienter som er vant til tandplejerbesøg. Du vil have mulighed for at tilpasse din aftalebog, da du selv styrer hvor lang tid, du ønsker til dine patienter.

Vores hverdag er præget af arbejdsglæde, humor samt gensidig respekt for hinanden. Vi har det rigtig godt sammen både i og udenfor klinikkens åbningstid. Vi nyder vores årlige firmature og hyggeaftener med bl.a. biografture, kulinariske oplevelser med mere.

Vi er fleksible overfor dit ønske om timetal. Stillingen er fast.

• Er du dygtig til diagnostik, behandlingsplanlægning samt kommunikation med alle typer patienter?

• Kan du både arbejde selvstændigt og være en teamplayer med hele behandlerteamet?

• Kan du lide at arbejde med både voksen- og børnepatienter?

Så er vi fem klinikassistenter, fire tandplejere foruden dig og to tandlæger i en praksisklinik som glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse efter aftale. Vi venter gerne på den rette kollega. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Mehdi Kamstrup Nourbakhsh og Ellen Kjær Dam

Om Kjellerup Tandlægecenter

Større klinik i hjertet af Kjellerup med 7 behandlerrum og aircondition på hele klinikken. Der er gratis parkering tæt ved. Kjellerup ligger nær Silkeborg/Herning-motorvejen og der er kun 20 min. kørsel til Silkeborg og Viborg.
Kontakt annoncøren