Jobopslag

Nyudlært klinikassistent eller elev?

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 09-10-2024

Vi er en klinik med 4 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter, 1 elev og 1 steril medarbejder. Vores klinik ligger i et stort sundhedshus i Roskilde. Vi har et godt samarbejde med både læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og massører.

Vi er en større klinik, der både behandler almindelige patienter, men også modtager henvisninger fra andre tandlæger på kirurgi, parodontologi, tandretning, endodonti og bidfunktion. Vi foretager alle slags behandlinger, og har det rigtig godt sammen som team.

Der er en afslappet og positiv stemning på klinikken, med højt til loftet og god humor. Vi har travlt og keder os sjældent, men sætter pris på at spise frokost sammen, og sikre høj faglig standard og udvikling af vores medarbejdere.

Vi har ofte tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der kommer fra andre klinikker for at kigge os over skulderen og lære mere. Det er derfor en klinik, hvor der hele tiden sker noget.

Vi ønsker en assistent, gerne nyudlært eller elev, der har lyst til at indgå i et positivt og energisk team. Vi kan tilbyde 30-37 timer, men er generelt fleksible både med timetal og mødetider.

Hvis det har din interesse, må du meget gerne sende ansøgning og evt. CV til: info@himmelevtand.dk; Noter "klinikassistent" i emnefeltet. Alternativt kan ansøgning sendes til Himmelev Tandlægehus Himmelev Bygade 49, 4000 Roskilde. Du kan læse mere om os og klinikken på www.Himmelevtand.dk

Kontakt annoncøren